Cameron Diaz opět randí s rapperem P. Diddym! Stará láska nerezaví?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Cameron Diaz opět randí s rapperem P. Diddym! Stará láska nerezaví?!

P. Diddy si na párty cosi vyříkává s Alexem Rodriguezem.
P. Diddy si na párty cosi vyříkává s Alexem Rodriguezem. (Isifa.com, ara)

Americká herečka Cameron Diaz (39) se nejspíš bojí zkoušet nové věci. Jak jinak si vysvětlit její milostný život? Donedávna se dokola rozcházela a zase dávala dohromady s baseballistou Alexem Rodriguezem (36). Kolikrát to za rok a půl stihli, nevědí nejspíš ani oni sami...

A když to skoncovali definitivně, okatá blondýna dlouho neváhala, sáhla po telefonu a… Vytočila číslo svého bývalého milence!

Koncem září se Cameron s »ARodem« nadobro rozešla, dlouho sama ale nezůstala. Rapper Sean John Combs (42) známý pod jménem P. Diddy totiž se schůzkou souhlasil a staronová láska je na světě!

V roce 2008 s exmilencem Jennifer Lopez (42) krátce chodila, od té doby se scházeli jen příležitostně. Šlo ale jen o »přátelskou výpomoc«, když se zrovna oba cítili sexuálně vyprahlí. Teď se ovšem šušká, že mezi nimi nejde jen o fyzickou přitažlivost, ale i o city!

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.