Hana Svobodová ostrouhá... To fáro jí Mareš vezme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Hana Svobodová ostrouhá... To fáro jí Mareš vezme!

Hana Svobodová jezdí Leošovým bourákem i po rozchodu, to prý ale nebude trvat věčně...
Hana Svobodová jezdí Leošovým bourákem i po rozchodu, to prý ale nebude trvat věčně... (Aha! – David Kundrát, Martin Hykl)

Leoš Mareš (35) se před nedávnem rozešel s modelkou Hanou Svobodovou (23). Ta rozchod s bohatým moderátorem oplakala! A my víme proč! Nemá totiž ani korunu a už brzy zřejmě přijde o sporťák Audi R8, ve kterém jezdí!

Mareš totiž luxusní fáro na Hanu nepřepsal a podle našich informací už brzy nastane den, kdy si přijde pro klíčky. Že by je potřeboval pro novou milenku Michaelu Kociánovou (22), přitom není moc pravděpodobné, slovenská topmodelka si na káru hravě vydělá sama. A klidně za pár dnů práce!

Hanka si za volantem sporťáku se čtyřmi stovkami koní pod kapotou užívá déle než rok. „Jenže Leoš ho na ni nepřepsal. Tak blbej zase není, aby jí dal tak drahý dárek,“ práskla Aha! Hančina velmi blízká kamarádka. „A největší sranda je, že to auto kupoval od jejího bývalého milence Radka Exnera, a tudíž na něj dostal velikou slevu,“ uvádí naše informátorka.

Bývalá vicemiss je samozřejmě naštvaná, protože moc dobře ví, že Leošova předchozí milenka Gabriela Dvořáková (25) si z jejich krátkého vztahu odnesla luxusní Mini Cooper. V něm pohledná bruneta jezdí dodnes! Svobodové ale zbyly jen oči pro pláč, možná jen pár luxusních hadříků z jejich »nákupní« březnové dovolené v New Yorku.

Opuštěná modelka se k celé záležitosti odmítla vyjádřit. A neprozradila ani, jak je to s bytem v centru Prahy, který pro ně Mareš pronajal od Gábiny Osvaldové (58) a Ondřeje Soukupa (60). Je však víc než jasné, že v tuto chvíli si ho modelka musí platit sama!

„Byt Hance pronajal Mareš za patnáct tisíc měsíčně, to je v té lokalitě cena úplně symbolická. Celou dobu jí navíc ten nájem platil, teď ho ale Hana musí táhnout ze svého. A bez stálého příjmu to bude problematické,“ dodal náš zdroj.



Přečtěte si
hejhej
20. 11. 2011 • 09:54

Věděla,že chodí se ženatým mužem,který se nehodlá rozvést.Už to stačí,aby si každý o ni udělal obrázek.Šlo ji o zviditelnění a Marešovy peníze.A Mareš - ten stálke ještě nedospěl.Možná,že půjde z puberty přímo do senility.A to jsou české celebrity- nic neumí,jen chtějí peníze.

franta15
19. 11. 2011 • 22:25

Já se o sebe starám a diskutuji tady stejně jako všichni ostatní a hlavně k věci. Každý má nějaký názor, třeba jako Decathlon... S tím zřejmě souhlasíš, oba jste na rozdíl ode mne sprostí fa-kani. Pokud nejsi z branže Marešových, tak máš od nich instrukce co psát, koupí si všechny kdykoliv. Já píšu o tom, čím nás všechny krmí Blesk, a to není žádné tajemství. Ty se starej o tu svoji blbou kebuli, já mám hlavu. Naše společnost se nemůže řídit manýry nějakého Mareše, ale klidně se k němu přidej, tvoje věc!!!

aznom
19. 11. 2011 • 18:28

Tohle jsou všechno věci,po kterých ti je hov-o klaune.Tak si tím nezatěžuj už tak blbou kebuli a starej se o sebe tatrmane!

franta15
19. 11. 2011 • 17:10

Tak to už je druhá, která s Marešem dopala špatně, i když ta první jeho auto údajně pořád má. To by si Svobodová neměla nechat líbit a měla by si na Mareše přišlápnout. A co se stane v případě, že jeho zákonitá manželka už nebude chtít být dál hadr o který si její manžílek otírá nohy? Blesk nás informuje o všem. Jak jeden den obdivuje celou noc svoji novou lásku a druhý den s ním jde manželka i s jejich dětmi na nějakou společnou akci. Ta musí mít opravdu kačení žaludek a sežere všechno, i to co jí hodí na zem. Čert ví co má ten Mareš za kouzlo - v hlavě, příp. i někde jinde. Jako manželka by mohla mít všechno na co si ukáže i kdyby mu toto podrazácké jednání utnula, kluky za ním posílala, ale sama tam nešla. Holt se jí líbí být takto ponižovaná. Buď si tím dělá reklamu sama pro sebe anebo si myslí, že se za to octne v nebi! S Marešem je si přece jenom jistá, že když si někde uprcne, hned to budou vědět úplně všichni.

aznom
19. 11. 2011 • 15:55

To,že to tak dělá tvoje máma se ségrou,neznamená,že to tak dělají všichni, dobytku!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.