Jan Šťastný: Přísně tajný porod! Týden tutlal, že už je Ondrášek na světě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Jan Šťastný: Přísně tajný porod! Týden tutlal, že už je Ondrášek na světě!

Nomen omen funguje aneb Jan Šťastný je vedle ženy Báry skutečně šťastný.
Nomen omen funguje aneb Jan Šťastný je vedle ženy Báry skutečně šťastný. (Aha! – Marek Pátek, Martin Pekárek, ara)

Herec se sametovým hlasem Jan Šťastný (45) dostál svému příjmení – přesně před týdnem, v magické datum 11. 11. 2011, mu jeho manželka Bára (25) porodila syna Ondráška!

„Nomen omen zkrátka funguje,“ prohlásil pyšně. Přesto tuto radostnou novinu přede všemi skoro týden tajil, a své dva největší poklady dokonce odvezl na utajované místo!

Tím místem je nový byt, který Šťastný pro svou rodinu pořídil proto, aby měli více prostoru a i klidu. Hnízdečko lásky nakonec sehnal jen pár desítek metrů od staré adresy. „Stěhování alespoň nebude tak náročné,“ těšil se tehdy.

Jenže to se pěkně spletl. Stěhují se už několik týdnů! Byt chtěl zrekonstruovat ještě do porodu, jenže to kvůli obrovskému pracovnímu nasazení nestihl. Celé dny tak natáčí a po nocích vlastníma rukama pracuje.

„Má zase natáčení, včera se vrátil až v jedenáct večer. Ještě to tu doděláváme, takže pendluje mezi dvěma byty,“ řekl Aha! dělník dolaďující poslední detaily v pronajatém bytě manželů Šťastných, odkud už se ozývá dětský křik.

Seriálový idol je zkušený otec; vychoval už dva syny a díky nim je také dvojnásobným dědečkem! „Takže mým vnoučatům se nyní narodil strejda. Máme to zkrátka posunutý...,“ pousmál se Šťastný a podotkl, že mu snad jednou Bára porodí ještě vysněnou princezničku.

„Nejsem už nejmladší, ale rád bych ji rozmazloval. Líbí se mi mezi dětmi odstup do dvou let,“ řekl v jednom z nedávných rozhovorů.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.