Dara Rolins: K soudu v den svých narozenin?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Dara Rolins: K soudu v den svých narozenin?!

Dara Rolins se svým právníkem Vladykou.
Dara Rolins se svým právníkem Vladykou. (Aha! – Marek Pátek)

Zpěvačce Daře Rolins (38) se zřejmě nesplní přání, aby její soud kvůli tragické autonehodě, při které zemřel Jindřich Rotrekl (†63), začal až po Vánocích. Soud už totiž datum prvního stání určil. Dostavit se má 7. prosince ráno! Pane jo, přesně v ten den má zpěvačka slavit své 39. narozeniny!

Jenže Dařin advokát se proti tomuto datu odvolal. „Ano, je to tak. Já mám totiž ten den jiné soudní jednání, proto jsem požádal soud o přeložení termínu,“ potvrdil deníku Aha! Robert Vladyka.

Soud však jeho žádost odmítl, což Vladyku rozhořčilo: „Je to proti zákonům judikatury! Já nejsem povinen klientce shánět náhradního advokáta. Poslal jsem ještě další návrh, nespecifikoval jsem termín, tak uvidíme...“

Podle zákona by se Dara Rolins i její advokát měli k soudu dostavit, aby zpěvačka přišla k soudu bez obhájce, není možné.



Přečtěte si
xell
21. 11. 2011 • 19:21

sebranka
21. 11. 2011 • 00:40

Každý při přihlášení zná pravidla diskusí. Apeluji na Vás, ZNEMOŽNĚTE, ZASTAVTE,VYŠKRTNĚTE,NEDOVOLTE takovému primitivovi,který se vyjadřuje vulgárně,vypustit do diskusí ani jednu větu. Jedná se o "bohatypodnikatel" Ten ať zaleze někam do díry a vůbec se nevyjadřuje.Možná je to fanoušek, možná někdo z rodiny, ale každopádně je to nehorázné, že mu tyto sprosté řeči procházejí. Odstraňujte jeho příspěvky do diskusí, poněvadž umí jen sprostě všechny urážet a patří na převýchovu do blázince.

va45
20. 11. 2011 • 23:27

kolikrát nám to tady ještě napíšeš o té Horvátové.Kde jsi to vyčet v Kravských Rozhledech.Darinka a ty jste se hledali až jste se našli.Seš advokát blbých,nech to na soudech a nepleť se jim do práce.Kecáš tady jak kdyby tě k nám hodili z Marzu a ty při letu jsi spadl přímo na hlavu.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.