Těhotná Abbasová a sexy Kerndlová na cenách Óčka: Komu to slušelo nejvíc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhotná Abbasová a sexy Kerndlová na cenách Óčka: Komu to slušelo nejvíc?

Tereza Kerndlová a Lejla Abbasová na udílení Hudebních cen Óčka
Tereza Kerndlová a Lejla Abbasová na udílení Hudebních cen Óčka (koláž Ahaonline.cz)

Na slavnostní udílení cen hudební televize Óčko dorazily hvězdy českého showbyznysu v celé své kráse. Sklidila větší obdiv zelenooká Lejla Abbasová, temně laděná Tereza Kerndlová nebo missky Nováčková a Domanská?

Přestože Lejla porodí každým dnem Michaelu Kocábovi dítě, ujala se role moderátorky. Pro tuto příležitost si pořídila zelené kontaktní čočky, které daly jejímu obličeji tajemný výraz. Kompenzovala si tím nejspíš fakt, že v pokročilém stádiu těhotenství pro ni byl výběr oblečení dost limitovaný. Zvolila »zeštíhlující« černou stejně jako Tereza Kerndlová.

Ta do pražské Lucerny dorazila v šatech zdobených křížem z broušených kamenů a radovala se z ceny v kategorii pop&dance. Olga Lounová, již na pódiu doprovodil Karel Gott, byla podstatně odvážnější. Při akrobatickém vystoupení odhalila stehna a ukázala svou vytrénovanou figuru.

V mužské kategorii uspěl Vojta Dyk, který měl k radosti hned několik důvodů. V anketě bodovala i jeho kapela Nightwork, která navíc uspěla s videoklipem Andělská dívka. Na slavnostní oblečení si ale Vojta Dyk nikdy nepotrpěl a dorazil v obyčejném šedém triku.

Objevem roku se stal finalista SuperStar Martin Harich. Po ceremoniálu si užíval s letošní Českou Miss Jitkou Nováčkovou, která Lucernu prozářila světle zelenými šaty. Česká Miss World 2011 Denisa Domanská se snažila oslnit sukní posetou zlatými flitry.

Kdo byl na udílení Hudebních cen Óčka nejkrásnější? Prohlédněte si galerii a hlasujte v anketě!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.