Česko ovládla „tyčománie“! Je za tím Geňa z Partičky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Česko ovládla „tyčománie“! Je za tím Geňa z Partičky!

Genzer to parádně rozjel! A jeho fanoušci jej napodobují!
Genzer to parádně rozjel! A jeho fanoušci jej napodobují! (Repro Youtube.com)

Téměř nahý Richard Genzer způsobil svým tancem kolem dopravní značky poprask. Jeho úlet teď napodobují fanoušci Partičky po celém Česku i v zahraničí.

Fanoušky Partičky Geňovo video nadchlo natolik, že na facebookové stránky pořadu začali nahrávat své vlastní fotky u tyče. Objevují se zde fotografie u tyče v různých podobách. Od klasické pózy ala noční strip bar, přes různé polohy u dopravních značek, až po profesionální pole dance figury.

Tento fenomén už přerostl hranice České republiky a podle Partičky byla využita i cedule v Beverly Hills. A každou chvíli přibývají další fotky...

„Partička je unikátním pořadem v tom smyslu, že má přesah nad rámec vysílání. Není to jen o pasivním sledování pořadu v televizi. Herci s diváky aktivně komunikují prostřednictvím facebookových stránek a inspirují je k různým aktivitám,“ řekl k facebookové aktivitě Marek Winkler z TV Prima.

Partička ve složení Richard Genzer, Michal Suchánek, Ondřej Sokol a Igor Chmela teď může promluvit i do ankety Český slavík. Její fanoušci totiž iniciovali hlasování, které může ohrozit postavení kapel Kabát nebo Chinaski.

 

Podívejte se na „tyčománii“ v galerii!



Přečtěte si
mondego
16. 11. 2011 • 19:37

...vždyť říkám..jsi dobytek

mondego
16. 11. 2011 • 11:04

mondego
16. 11. 2011 • 11:03

Občanů, bohatý podnikateli, vždycky-občanů, skopovej seš tady akorát tak ty

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.