Přiznání Karla Gotta: Zkusil jsem tvrdé drogy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Přiznání Karla Gotta: Zkusil jsem tvrdé drogy!

Karel Gott užíval LSD!
Karel Gott užíval LSD! (Aha! – David Kundrát, TV Prima)

Tak to by do Karla Gotta (72) nikdo neřekl. I on po vzoru rockerů a bohémských umělců hledal inspiraci v LSD!

Karel Gott dnes žije jako spořádaný otec dvou dětí, ale v minulosti prožil bouřlivé období. Při malování obrazů se chtěl vyrovnat svým malířským vzorům a svou mysl posunul do jiné dimenze pomocí LSD.

„Človek si vzpomene na neuvěřitelné věci, které sa ukladádají do podvědomí,“ přiznal Gott slovenskému magazínu Život. Omamná látka se do jeho těla údajně dostala přes pokožku na prstech nebo při vdechnutí výparů.

„Na každého to působí jinak. Ale něktěří výtvarníci to používali pro nafouknutí vlastní fantazie," dodal Gott, který se kvůli drogám dostal do lékařské péče.



Přečtěte si
stekavypes
16. 11. 2011 • 19:21

Opravdu měl hlas podobný Gottovi,ale určitě mu nikdo nezakázal zpívat.Podívejte se na Chodúra.jakou mu předvídali budoucnost a kde je dneska?Ten člověk se musí snažit a nečekat,že jedno vítězství mu zaručí slávu na celý život.A protože Gott nenechává nic náhodě,tak je tam kde je

topyr
16. 11. 2011 • 05:55

"správný tým", pochopitelně. Sorry, nejsem Čech.

topyr
16. 11. 2011 • 05:52

Kdo byl ten jiný zpěvák? Jak pátrám ve své paměti, napadá mě toliko Pavel Bartoň (někdo si ho snad bude pamatovat z maličké role mnicha v Podskalského filmu Nioc na Karlštejně). Ten doopravdy disponoval hlasovým rozsahem srovnatelným s Gottem, ale nějak zapadl, protože si snad neuměl vybrat repertoár či neměl kolem sebe správný tím či co. Mě byl nesympatický také tím, že neustále obrážel všelijaké ty přehlídky sovětské písně nebo "písní spřátelených národů" nebo co. Skrátka šel moc přes politiku a to mu popularitu nezvýšilo. Ale hlas, ten měl. Kdoví, co je s ním teď.

dannaa
16. 11. 2011 • 03:38

Co je na tom frajerského,prezentovat se jako morální a nyní se vytasitz minulosti.A´t si ji vezme do hrobu.Stejně jsem na jeho poctivost nevěřila.Byl ještě jeden zpěvák,který měl stejně dobrý hlas,ale nenechali ho zpívat a navíc byl pohlednější než Gott.Asi neměl ty správné páky jako Gott.Na staré roky plodí děti s ženou,která by mohla být jeho vnučka a vytahuje se odpornou minullosti,počtem milenek,drogy.Opravdu frajer.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.