Darina Rychtářová vzkazuje Bartošové: Nech si ho, ten chlap už není můj manžel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Darina Rychtářová vzkazuje Bartošové: Nech si ho, ten chlap už není můj manžel!

Darině Rychtářové došlo, jak moc jí manžel několik měsíců ubližoval.
Darině Rychtářové došlo, jak moc jí manžel několik měsíců ubližoval. (Aha! – P. Novotný, M. Pátek)

Manželka Josefa Rychtáře (53) Darina (53) prozřela a po třech měsících pochopila, že Iveta Bartošová (45) není jen rodinná přítelkyně, ale především milenka jejího muže. Tytam jsou řeči o tom, že čeká, až se osobní strážce vrátí domů, a budou žít dále ve spokojeném manželství. Manžel dostal po dvaceti sedmi letech kopačky.

„Je to biologický otec mých synů a pokud bude chtít žít a dožít svůj život v našem společném rodinném domě, nikdo ho nebude vyhánět... Jen ne jako můj milovaný, zbloudilý starý osel (jak někdo vtipně napsal), ale jako člověk, s kterým mám určité vazby... Určitě ne jako můj partner do mého dalšího soukromého života!“ napsala našemu deníku Rychtářová, která se ohradila proti tomu, že by snad byla zoufale čekající žena, která věří, že se vše vrátí do starých kolejí.

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

„Manžel je tady doma... Jen doufám, že takové vlastně dost nestandardní soužití zvládneme v klidu a slušnosti... Mám svůj život, svou práci, své syny, přátele a na jednom muži přeci svět nestojí,“ doplnila Rychtářová, jež po několika týdnech konečně promluvila o tom, jak to vlastně mezi ní a jejím mužem funguje.



Autor:  kre

Přečtěte si
catherin4
1. 12. 2011 • 14:45

Darina je na svoj vek stale vcelku k svetu zena. Co doteraz vyplavalo na povrch, bola velmi ustretova a tolerantna a on jej robil psie kusy, mohol byt rad, ze taku zenu ma (druhu taku uz tazko najde). A ze uz nevyzerala jak pred rokmi, no nech sa Rychtar nehneva, v jej veku vyzeraju zeny zvacsa daleko horsie. Jej Pepanek sa ale uplne zblaznil (ak vobec bol niekedy normalny), to, jak sa predvadza a sam zhadzuje a vsetkym je na smiech, no... Pani Rychtarova myslim ze moze byt rada, ze sa ho zbavila.

qwertina
25. 11. 2011 • 14:02

salamandr1
16. 11. 2011 • 15:16

Neměla to spíš napsat Rychtářovi? Asi ne, ten by jí za to nezaplatil a proč se nedělat mediálně známou a mít se z toho dobře, že jo, Darin!

salamandr1
16. 11. 2011 • 15:15

..jen aby pak ještě bylo co dědit, nebo aby se opačně z dědictví po Darině netěšila Ivetka

salamandr1
16. 11. 2011 • 15:13

kecá, brala by ho všemi deseti a třeba o půlnoci, znám ji. Je bez chlapa ztracená!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.