George Clooney: Plánoval jsem sebevraždu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

George Clooney: Plánoval jsem sebevraždu!

Utrpení, která zakusil při filmování Syriany, si George alespoň částečně vynahradil Oscarem za vedlejší roli.
Utrpení, která zakusil při filmování Syriany, si George alespoň částečně vynahradil Oscarem za vedlejší roli. (Profimedia.cz, ara)

Ženy, dovedete si vůbec představit svět bez herce George Clooneyho (50)? Přitom scházelo jen maličko a hollywoodský elegán už tady šest let nebyl! Po ošklivém pádu během natáčení filmu Syriana v roce 2005 si těžce poranil záda a měl tak ukrutné bolesti, že prý vážně pomýšlel na sebevraždu!

V rozhovoru pro časopis Rolling Stone Clooney přiznává, že jej ty nejčernější myšlenky napadaly, když byl připoután k nemocničnímu lůžku a trpěl neustálými a nepředstavitelnými bolestmi hlavy. Zranění bylo tak vážné, že mu z nosu vytékal míšní mok!

„Ležel jsem v nemocnici, v ruce zapíchnuté hadičky. Strašně mě bolela hlava a záda, nemohl jsem se hnout, nedokázal jsem usnout. Řekl jsem si: »Takhle nemohu žít. « Přemýšlel jsem, jakým způsobem se zabiju. Nesebral jsem ale odvahu to udělat a uchýlil jsem se k alkoholu.“ říká herec ve zpovědi, z níž mrazí.

Bolest nakonec dokázal přebít velkým množstvím alkoholu. V kritické době se opíjel do bezvědomí. Úplně ho ale ze zajetí bolesti a kocoviny vysvobodila až operace. Hlava ho pobolívá ještě i dnes.

Až příliš vysoká daň za roli agenta CIA Roberta Barnese, která mu vynesla Oscara...

Co na sebe ještě práskl?

● O prvním sexu: „O panictví jsem přišel v šestnácti letech. S odstupem času si uvědomuji, že to bylo proklatě brzo. Byl jsem velmi mladý, až moc mladý.“

● O prvním orgasmu: „To bylo ještě dřív. V šesti letech, při šplhání po laně. Už tehdy jsem si řekl: Můj Bože, to je ale úžasný pocit!“

● O svém penisu: „Říkám mu Johnsone.“

● O podivné zálibě: Fascinují mě prdy! V historii lidstva není nic zábavnějšího. Mám prdící zvonění v telefonu a sbírku prdících polštářků.“



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.