Tenhle ministrant je drsný Jan Kraus! Vypadal jako andílek, byl ale ďábel! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Tenhle ministrant je drsný Jan Kraus! Vypadal jako andílek, byl ale ďábel!

Jan Kraus ve věku čtyř let
Jan Kraus ve věku čtyř let (FONIA)

Tak schválně? Poznali byste toho roztomilého chlapečka v ministrantském rouchu? Věřte nebo ne, ale je to drsný moderátor Jan Kraus (58)! Tělem tedy uměl klamat už jako čtyřletý klučík dokonale!

Vypadal jako anděl, přitom to byl takový raubíř, že jej dokonce starší sestra Eliška (65) chtěla zabít! „S bratrem Ivanem plánovali, že mě udusí polštářem, aby měli všichni klid. Naštěstí pro mě jim to maminka překazila,“ vzpomíná Kraus se smíchem.

Příhod z dětství, kdy svými vylomeninami přidělával vrásky snad všem v rodině, mají tolik, že je Ivan (72) sepsal a společně je začali nahrávat na audioknihy. Jedna třeba začíná takto: „Když mně bylo deset, tak mi Eliška na filmování povolila maximálně dvě cigarety denně. A domlouval jsem tam klukům schůzky s ní. Třeba za potápěčské hodinky. Eliška byla velice vzorná a na všechno říkala »ano« nejen rodičům, ale i starším sourozencům. Bratr Ivan Elišce vysvětlil, že mým narozením se zničil rodinný šum a klid.“

V  hlavě bratra Ivana se také vylíhl plán, že nejlepším řešením bude se nezbedného lotra Jana zbavit. A k tomu hodlal využít sestru Elišku. „Když byl Honza malinký, tak celé noci jen brečel. Tatínek po několika probdělých nocích rozhodl, že se o Honzu postarám já s Ivanem, ať se maminka může vyspat,“ prozradila po letech Eliška.

„Ivan mi řekl, že na to má jasný lék, že ho mám vzít a udusit polštářem, že si toho nikdo nevšimne – nevím, jaký detektivky četl. Byl o sedm let starší a řekl, ať to vyřídím já. Že mi řekne, jak a kdy na něj dám ten polštář a pak řeknu, že usnul navždycky. A štěstí bylo, že jsem všechno říkala mamince, které jsem pověděla, že si už příští noc odpočine. A my taky...,“ smála se Eliška, která žije v Kolumbii, takže má od Jana i tak klid. A je proto ráda, že se jí s bratrem Ivanem ďábelský plán nevyvedl.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.