Válka Šípa a Holanové trvá už 11 let: Perou se o 10 milionů! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Válka Šípa a Holanové trvá už 11 let: Perou se o 10 milionů!

Karel Šíp
Karel Šíp (Aha! Marek Pátek, Alexandr Malachovský)

Moderátor Karel Šíp (66) se s Marcelou Holanovou (60) rozvedl před 11 lety, a přesně tak dlouho trvají jejich soudní tahanice. Řešilo se v nich zejména výživné pro exmanželku, v němž Holanová na Šípovi vysoudila bezmála čtvrt milionu korun.

Teď má Marcela naději na mnohem větší část Šípova majetku – soud konečně začne rozdělovat nemovitý majetek – venkovskou usedlost a luxusní byt v centru Prahy! Točit se budou miliony!

Známý pár spolu žil přes dvacet let. Interpretka hitů Čau lásko nebo Ráno s populárním televizním moderátorem a bavičem a jejich synem Karlem bydleli na pražských Vinohradech v Sudoměřské ulici. Po rozvodu se Holanová odstěhovala do domu své maminky v pražských Modřanech, který posléze zdědila.

Pár před rozvodem nabyl společný majetek – statek poblíž Horního Podluží na Děčínsku a výše zmíněný byt. Hodnota? Dohromady zhruba deset milionů korun! A ten teď přijde na přetřes u soudu! „Jsem naštvaná, že už se to táhne tolik let! Čeká nás další soud o majetek a doufám, že už se to všechno vyřeší,“ potvrdila deníku Aha! Holanová.

Šíp o Holanové vůbec nechce nic slyšet, natož o ní mluvit.„Nezlobte se, ale o tom se nehodlám bavit,“ durdí se moderátor Všechnopárty České televize.

Naposledy se k tahanicím s exmanželkou vyjádřil před časem, kdy měl zaplatit čtvrtmilionové výživné. „Často používala slovo »miliony«, ale já to chápal spíš jako projev určité euforie, pramenící z ukřivděnosti. Znáte to – šel jsi za jinou, tak počkej, já ti to osolím. Odejdeš jen s igelitkou atd.,“ krčil rameny. A stejná pachuť čiší i z nové očekávaného stání...

Jak to už 11 let pytlíkují...

2000: Karel Šíp po letech manželství opouští svou ženu Marcelu Holanovou. Důvod? Karel našel novou lásku – baletku Ivu Havránkovou.

2003: Karlově přítelkyni Ivě se narodil syn Jan.

2004: Karel Šíp a Marcela Holanová byli u odvolacího soudu rozvedeni. Soud tak potvrdil rozhodnutí soudu první instance, proti kterému se Holanová odvolala.

2007: V odvolacím řízení soud rozhodl, že Karel Šíp je povinen zaplatit exmanželce Holanové 220 tisíc na výživném za dobu, kdy byli stále manželé, ale nežili spolu.

2007: Šíp se s Havránkovou tajně oženil na řeckém ostrově Chalkidiki.

2011: Soud bude řešit nemovitý majetek Šípa a Holanové.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.