Syn Žilkové Honza: Hrozí mu vězení kvůli dluhům! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Syn Žilkové Honza: Hrozí mu vězení kvůli dluhům!

Oslavenkyně Veronika s kozou, psem, dcerou Kordulkou a znovunalezeným synem Honzou!
Oslavenkyně Veronika s kozou, psem, dcerou Kordulkou a znovunalezeným synem Honzou! (Aha! – Marek Pátek)

Už to vypadalo jako rodinná idylka – dlouho hledaný syn Veroniky Žilkové (50) Honza (20) se vrátil s velkou slávou pod maminčino křídlo. Jenže nešlo jen o to, že by se Honzovi tolik stýskalo po rodinném kruhu. Svou roli zřejmě hrají i jeho nemalé dluhy...

Veronika Žilková dostala k padesátinám dva dárky, které si přála nejvíc. Kozu a navrátivšího se syna Honzu. Kozu musela dát kvůli alergii vnuka Kryšpína pryč a ani s Honzou to nevypadá nijak růžově. „Vrátil se s nějakými dluhy, ale to se vyřeší, hlavně že je doma,“ jásala zprvu paní Veronika. Časem se ale zjistilo, že je situace o něco vážnější.



„Honzovy dluhy teď představují šestimístnou částku. Nadělal ho za rok, a to především na takzvaných rychlých půjčkách. Když se dluh nesplatí, naroste dvojnásobně,“ postěžovala si Žilková magazínu Šíp plus. „Já mu samozřejmě větší část půjčím, ale on musí také projevit touhu peníze splatit. Nevím, jak dlouho to u něj potrvá. Chci mu pomoct, proto jsem ho taky hledala, ale je jen na něm, jestli nakonec ve vězení skončí nebo ne,“ říká bez okolků.

Že se situace vůbec zlepšit nemusí, si totiž uvědomuje moc dobře. „Honza je takový, že když se v něm ozve volání divočiny, nevidí napravo, nalevo a táhne pryč. Navíc, tahle situace se nekoná poprvé, média o ní jen poprvé věděla,“ dodává Žilková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.