Sexy modelky na přehlídce Victoria's Secret: Kurková chyběla! Proč? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Sexy modelky na přehlídce Victoria's Secret: Kurková chyběla! Proč?

V New Yorku bylo na co koukat!
V New Yorku bylo na co koukat! (Profimedia.cz)

Přehlídka nejnovější kolekce značky Victoria´s Secret zaujme určitě i ty, jimž je svět módy běžně vzdálený. Tolik polonahých krásek na jednom místě totiž jinde neuvidíte. Každoročně se ovšem mezi nimi objevovala i topmodelka českého původu Karolina Kurková. tentokrát však chyběla. Dostala snad vyhazov?

V New Yorku bylo pořádně dusno. Na módním molu se v originálních modelech zakrývajících jen intimní partie, procházely ty nejžhavější krásky, pro něž je účast na přehlídce Victoria´s Secret prestižní záležitostí.

Letošní hvězdou byla brazilská modelka Adriana Lima patřící k nejlépe placeným hvězdám světového modelingu. Se značkou Victoria´s Secret byla v minulosti spojená i Karolina Kurková, ta se však letos tuto poctu odmítla s tím, že má jiné pracovní závazky.

Prohlédnětě si v galerii luxusní spodní prádlo, které se podstatně liší od toho, které nosí běžní lidé. Hodnota těch nejdražsích kousků přesahuje milion korun. Předvedou vám jej ty nejkrásnější modelky!




Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.