Mattoni Grand Drink - Vítová bublala v bazénu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Mattoni Grand Drink - Vítová bublala v bazénu!

Rosnička Romana Vítová si s mattonkou bublala v bazénu.
Rosnička Romana Vítová si s mattonkou bublala v bazénu. (Aha! – Petr Novotný)

KARLOVY VARY –Zlata Adamovská s Radkem Johnem, SuperStar Aneta Langerová, houslistka Gabriela Demeterová či Michal David patřili k hlavním hvězdám letošního jubilejního 10. ročníku barmanské soutěže Mattoni Grand Drink!

A právě Michal David byl jediným, kdo dorazil z původně ohlášeného tria DaMiChi. Tu kromě Davida tvoří ještě Italové Davide Mattioli a Chiara, která podle Davida na poslední chvíli onemocněla těžkou angínou!

„Škoda že Chiara kvůli své nemoci nedorazila, určitě by jí to tady prospělo. Vždyť samotnou soutěž v míchání koktejlů z nealkoholické mattonky vyhrál nápoj, který si u hostů díky své chuti během galavečera získal přezdívku rozpuštěný acylpyrin,“ byl posmutnělý David. Jenže je otázkou, zda je Chiara opravdu nemocná! „Jsem v Itálii a děláme tu fotky na mé nové sólové album, které vydávám za měsíc. Žádnou akci s DaMiChi jsme v plánu neměli, takže vůbec nevím o tom, že jsme měli v sobotu vystupovat v Karlových Varech,“ řekl včera deníku Aha! v telefonickém rozhovoru překvapený Davide Mattioli. Zůstává tedy otázkou, zda si vystoupení populárního tria vymysleli pořadatelé nebo Michal David s tím, že pak na akci přijede sám »zachránit situaci«.

Chybějících celebrit však bylo více. Eduard Klezla nedorazil kvůli pohřbu tatínka, svou účast na poslední chvíli odřekla i jeho kolegyně z poroty reality show Česko hledá SuperStar Ilona Csáková. Zřejmě se nedokázala rozhodnout, kterého ze svých dvou milenců si zvolit jako doprovod. Herečce Aně Geislerové zase nedorazila babička na hlídání, a tak místo radovánek v Karlových Varech zůstala doma se synem.

Kdo svoji ratolest naopak do Varů přivezl, byla krásná Iva Kubelková s přítelem Ladislavem Doležalem. Víkendu lázeňských radovánek si plnými doušky užívala také Eva Aichmajerová s maminkou Irenou, Romana Vítová s Petrem Jáklem, Vlastimil Harapes či Agáta Hanychová. Ta o sobotním odpoledni vyrazila za adrenalinem, a v kopcích okolo Karlových Varů otestovala terénní čtyřkolky. Méně drsnější krásky Aichmajerová s Vítovou raději zvolily relaxační masáž a bazén. „Ten víkend byl úžasný, záda z masáže jsem cítila ještě druhý den,“ smála se Eva. „A užila si tu i moje maminka, která na vlastní kůži poznala svody a nebezpečí kasina!“ dodala moderátorka, která mattonku škytala ještě druhý den! „Tak hezky jsem si v bazénu už dlouho nezařádila,“ přiznala sexy Romana Vítová.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.