Rozjívená Havlová, Peštová, nebo Ridiho manželka: Komu tu slušelo nejvíc? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Rozjívená Havlová, Peštová, nebo Ridiho manželka: Komu tu slušelo nejvíc?

Dagmar Havlová
Dagmar Havlová (David Kundrát)

Zpěvačka Dara Rolins se ráda nechává pozvat na společnesnké akce. Tentokrát ale udělala pořádné faux pas. Na večírek společnosti Bvlgari si vzala šperky konkurenční značky ALO Diamonds.

Ale to Daru nejspíš moc netrápí. Důležité je, že o sobě může dát vědět i v jiné souvislosti, než se soudem, který ji může přivést do vězení. Na věčírku se dobře bavila s Martou Jandovou a Pavolem Haberou. Smích u nich nejspíš vyvolaly vzpomínky na Česko Slovenskou Superstar, kde společně zasedli v porotě.

Habera s sebou přivedl manželklu Danielu Peštovou, která vždy patří k ozdobám společenských akcí. Konkurovat jí ale mohla Dagmar Havlová. Ta nechala manžela doma a v elegantních červených šatech zapadla i mezi mladší ženy.

Mezi hosty nechyběl ani Emanuele Ridi, hvězda kulinářského pořadu S Italem v kuchyni. Doprovodila ho manželka, která je mu oporou, přestože bojuje s těžkou nemocí.

Komu to na večírku plném prominentních hostů slušelo nejvíce? Prohlédněte si galerii a hlasujte v anketě.



Přečtěte si
mondego
14. 11. 2011 • 13:13

Blbej příspěvek od blbýho podnikatele, jako vždy

ivoadler
12. 11. 2011 • 16:47

Proto se jí tak daří v osobních vztazích. Dříve nebo později ji každý musí kopnout do ***e. A tak jde od jednoho večírku k druhému a stejné je to s partnery.

anjelik
11. 11. 2011 • 23:37

Jej to by bolo super keby boli znova Palo Habera,Marta Jandova a Dara Rollins v porote.Teraz napriklad novej sou Hlas Ceskoslovenska.To by bolo super keby boli.Lebo vedia zabavat ludi a hlavne srandovat.Dufam,ze aj budu.Mohli by byt.Bola by osm strasne rada keby boli v porote Habera,Jandova a Rollins.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.