Přehlídka Beaty Rajské: Verešovou vyšoupla mladá selka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Přehlídka Beaty Rajské: Verešovou vyšoupla mladá selka!

Beata Rajská s hlavní hvězdou své přehlídky.
Beata Rajská s hlavní hvězdou své přehlídky. (Aha! – Martin Hykl)

Modelka Andrea Verešová (31) byla vždy neodmyslitelnou součástí autorských přehlídek návrhářky Beaty Rajské (46). Tentokrát však chyběla Nahradila ji totiž nejslavnější česká topmodelka současnosti Denisa Dvořáková (22)!

„Nemůže to být přeplácané slavnými tvářemi,“ vysvětlila deníku Aha! návrhářka. Přitom za účast Dvořákové, jež do Čech přiletěla z Paříže jen kvůli přehlídce, vysázela mnoho desítek tisíc!

„Denisa chodí přehlídky Chanelu, byla jsem potěšena, že přiletěla právě na mou přehlídku. Překvapilo mě, jak byla disciplinovaná,“ rozplývala se Rajská, která pro vítězku světového finále Elite Model Look připravila speciální model, šitý přímo na její postavu. Z topmodelky ale udělal selku.

„Šlo o svatební šaty inspirované českým krojem,“ objasnila návrhářka, která na show pozvala i řadu VIP hostů včetně první dámy České republiky Livie Klausové.

„Byla ve vynikající kondici. Nevím, jestli se zrovna odněkud vrátila, ale byla velmi vitální a odpočatá. Je to noblesní dáma, neměla vůbec žádné speciální požadavky. Dokonce se jí líbily některé mé šaty, takže se možná stane mou zákaznicí. Ale nerada bych to zakřikla...,“ těšilo Rajskou.

Mezi hosty nechyběl ani »zapomenutý« bavič Vladimír Hron, jenž představil svou partnerku Michaelu. „Nejedná se o novou přítelkyni, jsou spolu už dlouho,“ prozradil nám Hronův dobrý kamarád. Pozvánku měla Rajská i pro svého kamaráda Zdeňka Pohlreicha s manželkou a dokonce okomentovala i jejich černé hábity.

„Zdeněk Pohlreich už delší dobu nosí extravagantní modely japonského návrháře Yohjiho Yamamota. On je zrovna ten člověk, který to umí nosit. Může si to dovolit,“ popsala kuchařův model Rajská.



Přečtěte si
mondego
9. 11. 2011 • 13:57

gordon
9. 11. 2011 • 13:24

nemusíme čučet na vyumělkovanou zlatokopku.Asi taky chápe, že se zenit přibližuje a proto bude rodit, rodit ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.