Souboj nejslavnějších kojenců v Hollywoodu: Kdo je krásnější mimčo? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Souboj nejslavnějších kojenců v Hollywoodu: Kdo je krásnější mimčo?

Harper Seven, nebo Flynn Christhoper?
Harper Seven, nebo Flynn Christhoper? (profimedia.cz)

Není momentálně sledovanějšího mimina v zahraničním showbyznysu, než je vytoužená dcerka Victorie a Davida Beckhamových Harper Seven. V zájmu médií i okolí má ovšem silného konkurenta – malého pirát Blooma. Kdo je krásnější kojenec? Hlasujte!

Než přišla v červenci na svět malá Harper Seven Beckham, těšil se necelých šest měsíců neomezenému zájmu médií malý Flynn Christhoper, syn topmodelky Mirandy Kerr a herce Orlanda Blooma, který pro taťkovu nejslavnější roli ve filmech Piráti z Karibiku, dostal přezdívku »malý pirát«.

Když ale přišla na svět jediná, vytoužená a dlouho očekávaná dcera Beckhamových Harper Seven, začali mluvit všichni jen o ní. Flynnova máma však ukázala, že to jen tak nenechá. S načančaným synkem vyrazila vstříc všem paparazzi po nejluxusnějších nákupních třídách v New Yorku. A povedlo se, americká média už píší, že kukuči, jaký má Flynn, určitě v budoucnu podlehne nejedna hollywoodská hvězda.

Co myslíte, čí mimčo je krásnější? Podívejte se do galerie a hlasujte v anketě!



Anketa

Kdo je krásnější kojenec Hollywoodu?
Celkem 884 hlasujících



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.