Jan Kačer: Exkluzivní rozhovor o exekuci! Přiznal dluhy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Jan Kačer: Exkluzivní rozhovor o exekuci! Přiznal dluhy!

Jan Kačer a Nina Divíšková dluží peníze, proto je jejich majetek v rukou exekutora.
Jan Kačer a Nina Divíšková dluží peníze, proto je jejich majetek v rukou exekutora. (Aha – David Kundrát, Daniel Černovský)

Když deník Aha! odhalil exekuci na majetek manželů Jana Kačera (75) a Niny Divíškové (75), slavný herec se našim informacím divil a tvrdil, že o ničem neví. Až druhý telefonát ho přiměl k tomu, aby kápl božskou a všechno přiznal.

Opravdu jsou dlužníky Všeobecné zdravotní pojišťovny a do doby, než uhradí dlužnou částku, bude nad jejich majetkem viset hrozba zabavení!

Zjistili jsme, že v případě vaší exekuce nejde o žádné zpronevěřené peníze... Návrh na exekuci totiž podala Všeobecná zdravotní pojišťovna, víte o tom?

„Proč jste to tiskli?“

Protože je to běžně dostupná informace.

„A na co se mě přesně ptáte? Já jsem se od vás dozvěděl zprávu, o které jsem dosud neměl žádné tušení. Teď je toho plná Praha a každý se mě na to ptá. Já ale o ničem nevím.“

Vy jste nebyl soudem informován o tom, že je na váš majetek vydaná exekuce?

(mluví poněkud nesouvisle) „Samozřejmě, že ne! Protože mám ale dceru soudkyni, na vše se informovala a všechno je dávno zaplacené. Oni se nám samozřejmě dávno omluvili a vrátili nám peníze, protože nám ještě na nějakou dobu vypnuli elektřinu, a tím, že nám ten poplatek vrátili, přiznali, že je to celé blbost.“

Počkejte, z výpisů z 2. listopadu jasně plyne, že je na váš majetek nařízena exekuce!

„I kdyby to byla pravda jak mi mohli dát exekuci na tři baráky po republice...?“

To je běžná praxe, tak to funguje. I kdybyste dlužil malou částku, exekutoři nejdříve vždy obstaví veškeré vaše nemovitosti.

„No a to on asi udělal, ale já jsem o tom vůbec nevěděl! To on mi jako může obstavit i účet? Já všechny své platby platím přes účet. Vždyť ten exekutor má tisíc možností, jak ty peníze získat. Proč mi ani jednou nezavolali? Já jsem veřejně známá osoba, je přeci snadné se ke mně dostat.“

Pojďme ale zpět k tomu, proč je obstaven váš majetek. Vy nebo vaše manželka jste zřejmě v minulosti nezaplatili zdravotní či sociální pojištění. O tom přece musíte vědět, ne?

„To se opravdu skutečně stalo. A na to konto už nám, respektive mojí ženě, asi tři čtvrtě roku strhávají tři tisíce korun z platu každý měsíc. Ona to v minulosti neplatila, a tak to musí doplácet teď.“

Co tedy hodláte dál dělat?

„To já opravdu nevím, je to zřejmě rutina, oni z toho žijou. Já si to vůbec nedovedu představit. Víte, co to je za příšernou ostudu? To je tak strašná nezodpovědnost. Celé je to prostě šílené. Já jsem strašně zvědavý, až se domůžeme nějakých informací, jak to exekutoři budou s námi řešit. (opět mluví poněkud zmateně) Co se bude dít, až se má žena úředně spojí s pánem, co nám zabavil naše domy? Omluví se nám, nebo jakým způsobem to proběhne? To se už nedá vrátit zpátky. Já zrovna jedu na Pražský hrad a někde jsem se ztratil, promiňte, musím se teď věnovat cestě.“ (pak zavěsil telefon)



Přečtěte si
setug
6. 11. 2011 • 11:40

je ta, že exekuce na majetek se neoznamuje, jsou to šmejdi. Ale u Kačera je to divné, dcera soudkyně, on neví jak si s tím poradit. Něco tady hodně vrže.

vilaamalka
6. 11. 2011 • 11:33

Jaká exekuce? Kačer skončí na talíři a je to.

panaj
6. 11. 2011 • 09:10

Na počátku rozhovoru...:Protože mám ale dceru soudkyni, na vše se informovala a všechno je dávno zaplacené. A na konci přiznává, že jeho ženě již 3/4 roku strhávají 3 tisíce! Takže pravda bude zase někde zcela jinde!

587587
6. 11. 2011 • 07:33

i tyto úžasné exekutorské praktiky jste nám vycinkal....

kana2
5. 11. 2011 • 20:26

a nikdo je nepostihuje my jsme měli dluh za popelnice o kterém jsme vůbec nevěděli nikdo z úřadu nás neupozornil až přišla xekuce kterou jsme uhradili a rok po tomto zaplacení nás navštívila firma že nám dají půjčku na zaplacení exekuce kterou jsme měli zastavenou nemovitost o čemž jsme se dověděli až od této firmy takže se nedivím že pan Kačer o ničem nevěděl

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.