VIDEO: Chcete v televizi vidět detektivku s Donutilem nebo sitcom s Lábusem? Rozhodněte sami! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

VIDEO: Chcete v televizi vidět detektivku s Donutilem nebo sitcom s Lábusem? Rozhodněte sami!

Jiří Lábus v pilotním dílu seriálu Ambasáda
Jiří Lábus v pilotním dílu seriálu Ambasáda (Česká televize)

Na České televizi už v sobotu odstartuje Souboj, o jehož vítězi rozhodnou diváci svým hlasováním. Podívejte se na šest projektů, které možná brzy najdeme v programu. Který seriál je vaším favoritem?

Babička na inzerát

Video se připravuje ...

Alena Vránová by se mohla na obrazovku vrátit jako elegantní babička Mary, která musí dohlídnout na děti Šmídovy, zatímco jejich rodiče odjedou za prací.

Šmídovi jsou pětičlenná pražská rodina, která se nedávno přestěhovala z pražského paneláku na okraj Prahy. Rodiče jsou hudebníci a oba jsou tak trochu bohémové. V paneláku nemohli cvičit, navíc takový způsob bydlení vůbec nevyhovoval jejich naturelu, tak se rozhodli koupit starší domek se zahradou. Jsou nadšení. Jejich osmiletému synovi Vilémovi je to celkem fuk, ten si jen přestěhoval počítač a dál žije ve světě své vlastní fantazie a čtyřletý syn Míša, přezdívaný Medvídek, je spokojený. Pouze dcera Bára je na rodiče naštvaná a mučí je tím, že ji určitě v porodnici vyměnili, protože jediná z celé rodiny nemá hudební sluch, je jiná než oni a okraj Prahy je pro ni konec světa.

Sedmerák

Video se připravuje ...

Co všechno prožívá člověk, který se výrazně liší od většiny? Navíc když se liší opravdovou bizarností, a sice tím, že mu na čele prostě vyrostl paroh? Míra Batěk v podání Marka Taclíka je pohodový řidič autobusu, který má doma ženu a dítě. Stačí ale jedna nevinná nehoda v lese a jeho život se obrátí vzhůru nohama. Najednou se musí plížit ulicemi a lhát kolegům v práci. Dostává výpověď a chce ho opustit žena...

Ambasáda

Video se připravuje ...

Crazy komedia Ambasáda se odehrává na ostrově Lopuco kdesi v Atlantickém oceánu leží hned dva znepřátelené státečky. Demokratická republika Lopuco a Nová demokratická republika Lopuco. V jednom vládne tvrdou rukou Prezident Gustavo Cesarea Brutada a v druhém ještě tvrdší rukou Diktátor Adolfo Vycastro Brutada, jinak Prezidentovo dvojče.

Pokud se seriál dočká realizace, uvidíme v něm Jiřího Labáse, Oldřicha Kaisera i Tatianu Vilhelmovou.

Úřad

Video se připravuje ...

V Brně zůstal z dob socialismu jistý blíže nespecifikovaný úřad, který může dál přežít, jedině když nebude vykazovat žádné hmatatelné výsledky, vyjma spousty papírů a formulářů s odůvodněním, proč nic nelze. A kupodivu i to stojí všechny tamní úředníky opravdu velké úsilí! zahrát si je může David Matásek nebo Pavla Tomicová.

Cirkus Bukowsky

Video se připravuje ...

Poté, co je Nestor Bukowsky (Pavel Řezníček), psycholog a vysokoškolský pedagog, potomek emigrantů, zasažen sérií ran osudu, kdy přichází o práci, střechu nad hlavou, stejně tak o pravidelný zdroj peněz, rozhodne se opustit Prahu a vydat se vstříc novému životu v právě zděděné maringotce. V ten moment jeho život začíná nabírat podobu jízdy na řetízkovém kolotoči. Učí se žít mezi cirkusáky, prožívá platonický románek s akrobatkou Silvií, odolává tlakům principála a neustále kličkuje před zaujatým kriminalistou Kunešem. A záhady ho pronásledují na každém kroku…

Mazáci

Video se připravuje ...

Mazáci s Miroslavem Donutilem v hlavní roli vypráví o tom, jak to dopadne, když se sejdou tři penzisté a začnou řešit složitý případ. Trojice zralých mužů si zpestřuje všední život v malebném městečku Klášterec tím, že řeší detektivní případy, ale protože se v Klášterci většinou nic neděje, vidí často záhadu i tam, kde by ji nikdo jiný nehledal.

Anketa

Který seriál chcete vidět v programu České televize?
Celkem 303 hlasujících

Přečtěte si
vilaamalka
6. 11. 2011 • 11:36

Ty bys měl raději tu z Červené Karkulky /šelmo psovitá/.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.