Ivana Chýlková: Uhnala Vojtu Kotka! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ivana Chýlková: Uhnala Vojtu Kotka!

Po Vilhelmové i Chýlková ulovila svého Vojtu!
Po Vilhelmové i Chýlková ulovila svého Vojtu! (Bontonfilm)

Herečce Ivaně Chýlkové (46) se podařil skvělý úlovek. Po letech strávených s Janem Krausem si prožila románek s o polovinu mladším Vojtou Kotkem (23).

Inspirovala se snad Tatianou Vilhelmovou, která manžela nahradila zajíčkem Vojtou Dykem? V domácnosti Ivany Chýlkové je naštěstí vše v pořádku a úlet si dopřála jen ve filmu Perfect Days – I ženy mají své dny.

Režisérka Alice Nellis jí svěřila roli televizní moderátorky Eriky, jíž život proplul mezi prsty. Smutnou realitu si uvědomí během svých narozenin, kdy ji bližní obdarují krémem na vrásky a striptérem. Erika ale touží po chlapovi, který by jí zajistil vytoužené dítě. Její biologické hodiny nezadržitelně tikají a východisko ze zoufalé situace představuje mladý barman Adam v podání Vojty Kotka, s nímž si dopřeje i vášnivou scénu.

„Je to žena, které se tzv. všechno daří. Ale přece jenom jí schází něco, čeho se rozhodne, stůj co stůj dosáhnout, poměrně nestandardními řešeními. A jak to bývá, připletou se do toho zcela nečekané okolnosti,“ řekla Chýlková o Erice.

S Vojtou Kotkou je od sebe dělí nejen věkový rozdíl, ale také velké »převýšení«, jemuž muselo být přizpůsobeno natáčení. „Na bedničky nedošlo díky Ivaně, která se umí krásně podlamovat, přiopírat a velmi přirozeně krčit. Je v tom doslova nepřekonatelná. Koneckonců má doma dobrej „trenažér“,“ prozradil Vojta Kotek, který v životě Ivany na chvíli zastoupil moderátora Jana Krause.

Může poměr Chýlkové s Kotkem fungovat? Přesvědčte se o tom v kinech, kde má film Perfect Days - I ženy mají své dny ve čtvrtek premiéru.



Přečtěte si
fiat
4. 11. 2011 • 17:48

na tom sníku je to celá ona......

zadnice
3. 11. 2011 • 13:17

Titulek jako krá.va, ale 99,9% čtenářů ví, že je to v roli.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.