Zraněný Daniel Hůlka: Už je mi líp! První foto po autonehodě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zraněný Daniel Hůlka: Už je mi líp! První foto po autonehodě!

I když Daniel Hůlka prodělal šok, svá vystoupení rušit nebude.
I když Daniel Hůlka prodělal šok, svá vystoupení rušit nebude. (Aha! – Pavel Machan, Marek Pátek)

První foto zraněného zpěváka Daniela Hůlky (43) po autonehodě, při níž si zlámal nos, je na světě! Fotoreportéři deníku Aha! jej zastihli, když včera odjížděl ze svého domu v Jevanech k lékaři na kontrolu.

„Byla to drobná nehoda na lesní zkratce, když se snažil vyhnout zácpě. Spadl čumákem do příkopu a praštil se do nosu. Škoda na autě není velká,“ popsal deníku Aha! bouračku zpěvákův manažer Martin Svoboda.

Hůlka má momentálně klidový režim. Včera kolem poledne ho vyzvedl strýc a odvezl ho na kontrolu k lékaři. „Naštěstí to dopadlo všechno dobře,“ řekl deníku Aha! Daniel Hůlka.

I když je z autonehody v šoku, vystoupí už ve čtvrtek v Divadle Broadway, kde odehraje slavnostní představení muzikálu Kat Mydlář, na němž uvítají stotisícího návštěvníka. „Daniel je opravdový profesionál,“ řekla PR manažerka divadla Martina Jandová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.