Herec Bořivoj Navrátil podlehl rakovině. Zřejmě zemřel doma | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Herec Bořivoj Navrátil podlehl rakovině. Zřejmě zemřel doma

Bořivoj Navrátil
Bořivoj Navrátil (Aha! – Martin Hykl)

Ve věku 78 let zemřel v pondělí herec Bořivoj Navrátil, který byl v posledních letech k vidění v seriálu Ulice. Osudnou se mu stala rakovina tlustého střeva, s níž bojoval déle než rok.

Vážně nemocný Navrátil se léčil na Institutu onkologie a rehabilitace v Nové Vsi podl Pleší, odkud byl ale před týdnem propuštěn.

"Jeho stav byl dlouhodobě dobrý, proto jsme pana Navrátila propustili do domácí péče,“ řekla tehdy Aha! jedna se sester onkologického institutu, která o těžce nemocného herce měsíce pečovala.

Bořivoj Navrátil tak zřejmě zemřel doma, v rodinném kruhu. O jeho smrti informoval server Novinky.cz s odvoláním na hercovy přátele Jakuba Špalka a Zdeňka Potužila.

Vedle Ulice, kde ztvárnil Vojtěcha Bařinku, se Navrátil objevil také v seriálech Letiště, Horákovi či Četnické humoresky. Naposledy si zahrál ve filmech Školní výlet a Poslední z Aporveru, které ještě čekají na dokončení. Jeho tvář je také neodmylsitelně spojena se snímky Knoflíkáři a Všichni moji blízcí.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.