Skoro pětinu semifinalistů »Talentu« tvoří čistokrevní cizinci! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Skoro pětinu semifinalistů »Talentu« tvoří čistokrevní cizinci!

Moussa ALI (34, Egypt), zpěvák. Moussa Ali je bývalý voják, který se ovšem momentálně živí jako instruktor potápění. I díky tomu mluví obstojně česky. Soutěžil už v pěveckém X Factoru. Je legrační, že zpívá jako Shaggy, jehož manažerem je právě Jaro Slávik.
Moussa ALI (34, Egypt), zpěvák. Moussa Ali je bývalý voják, který se ovšem momentálně živí jako instruktor potápění. I díky tomu mluví obstojně česky. Soutěžil už v pěveckém X Factoru. Je legrační, že zpívá jako Shaggy, jehož manažerem je právě Jaro Slávik. (TV Prima)

Tohle že je československá soutěž? Vždyť porota vybrala do semifinále »Talentu« hned pět zahraničních čísel – třeba čistokrevného Skota, Japonce i Egypťana...

„A proč ne? Vždyť je to tento rok nejlepší kategorie!“ krčí rameny porotce Jaro Slávik (34). Jeho kolegové Martin Dejdar (46) a Lucie Bílá (45) sice chvíli proti účasti cizinců v další fázi »Talentu« protestovali, pak se ale nechali přesvědčit, že cizince nelze z řad účastníků vypráskat. Jackpot 2,5 milionu korun z československé soutěže tak může zmizet třeba v Asii nebo v Africe!

Mezi sedmadvacítku semifinalistů se dostal třeba skotský kouzelník Stevie Starr (45), který dokáže spolknout rybku nebo cukr a bez problémů vše vrátí ze svých úst neporušené zpět. Nebo tanečník electric boogie Atai Omurzakov (20) z Kyrgyzstánu. Oba už to v různých talentových soutěžích ve světě zkoušeli, spojuje je i to, že neumějí slůvko česky... Přesto jdou dál, což řadu soutěžících i diváků zaráží.

„Přinášejí nové věci, novou barvu té show. Prostě je dobře, že tam jsou,“ řekl nám Jaro Slávik, který bude i letos zajišťovat výherci angažmá v Las Vegas. Stejně jako loni vítěznému akrobatickému duu Dea Men. To jsou ovšem Brňáci... Sám Jaro je nejvíce šťastný z toho, že se do semifinále dostal Egypťan a bývalý voják Moussa Ali (34), který zpívá jako slavný Shaggy (43), s nímž už několik let spolupracuje.

Nejhlasitěji se proti cizákům vymezuje Martin Dejdar. „Sorry, ale nevím, jestli budu jako porotce rád, pokud se pak do Las Vegas dostane coby vítěz soutěže Česko Slovensko má talent třeba Japonec,“ naráží Martin Dejdar na dalšího z cizinců v semifinále – japonského samuraje Hayashiho (38), který dokáže ostrým mečem porcovat na těle člověka salátové okurky. Ani ten totiž neumí slovo česky.

Na rozdíl třeba od skvělé zpěvačky Diany Kalashové (9). Ta se sice narodila arménským rodičům v Rusku, ale odmala s rodiči žije v pražských Letňanech. Česky mluví bezvadně.

„Já jsem strašně šťastná, že tam ti lidé z ciziny přišli. Udělalo to barvičku pro naši velkou show,“ říká Dianina velká fanynka Lucie Bílá.K cizincům je tedy shovívavá, za favority je však nepovažuje. „Diváci si stejně vyberou Čecha nebo Slováka, protože jsme takoví. A já si sama to přeju stejně,“ řekla nám Lucie Bílá.

TV Prima se přejmenuje!

Televize Prima se chystá od ledna změnit název hlavního vysílacího programu, který přejmenuje na Prima Family. „V řadě průzkumů diváci potvrdili tezi, že hlavní program se stává synonymem pro »rodinnou televizi «. Díky tomu začleňujeme název »Family« do jména našeho hlavního vysílacího programu,“ vysvětlil Marek Singer, generální ředitel společnosti FTV Prima, která provozuje i programy Prima Cool a Prima Love.



Přečtěte si
destrruct
2. 11. 2011 • 11:16

Mně tam ty cizinci vůbec nevadí! Mají opravdu, až na toho Egypťana, mimořádný talent a na jejich vystoupení v semifinále se strašně těším. Tuhle neděli už bude Stevie Starr. Spolu s Ataiem dvě největší hvězdy letošního ročníku.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.