Vašo Patejdl koupil milence dům za 10 milionů a promluvil o jejich lásce! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Vašo Patejdl koupil milence dům za 10 milionů a promluvil o jejich lásce!

Dům na okraji Prahy, který Patejdl pořídil své milence Miluši a synovi Benjamínovi. Na zahradě stojí jeho luxusní vůz.
Dům na okraji Prahy, který Patejdl pořídil své milence Miluši a synovi Benjamínovi. Na zahradě stojí jeho luxusní vůz. (Nový Čas)

Zpěvák slovenské kapely Elán Vašo Patejdl (57) definitivně opouští svou rodinu a stěhuje se za svou milenkou Miluší (40) a synem Benjamínem (3) z Bratislavy do Prahy! Dokonce myslí na jejich společnou budoucnost a zakoupil pro svou utajovanou rodinu dům na okraji Prahy za deset milionů korun.

Po provalení románku, o kterém neměla jeho manželka Alena (56) po celou dobu ani tušení, se rozhodl k ráznému kroku. Se ženou, která po jeho boku strávila dlouhých třicet jedna let, se rozvádí a za svou milovanou Češkou Miluší se stěhuje do Čech. Byli spolu načapáni, jak už přemisťují své věci z bytu, který Vašova milenka vlastní.

„Budou bydlet spolu, už koupili dům v Kunraticích v Praze. Čas od času tam chodí a bývají tam několik dní, zatím ho zabydlují,“ prozradil zdroj z blízkého okolí milenců. V novém hnízdečku lásky za chvíli už bude bydlet skutečná rodina. Stále ještě zpěvákova žena se z celé situace psychicky zhroutila.

„V životě nastávají situace, kdy je potřeba se zásadně rozhodnout. Nejtěžší je, když se to týká nejbližších, rodiny. Řešení těchto problémů přes media není v zájmu nikoho z nás," rozhodl se konečně o vztahu promluvit pro server čas.sk Patejdl a je více než jasné, že s Alenou je navždy konec.



Autor:  šal,peb

Přečtěte si
idulenka
4. 4. 2014 • 08:27

presne tak! Tým chlapom ako keby okolo 50-tky hráblo. Keby nemali napakovaný účet, tak ich každá favoritka okašle. Ono mu to "nádobíčko" tiež klimakterizuje a myslí si - keď má prachy, že mu to "mladá krv" zrevitalizuje. Z Elánu - aj keď je divoch, ale je to rovný chlap - je Jožo Ráž.

jaguar1
1. 11. 2011 • 16:54

který si myslí, že ta zlatokopka je s ním z čisté lásky

bobou
1. 11. 2011 • 15:23

jeden "mladý umělec" co neudržel přirození v klahotách. A ona ho zase zaručeně nesmííírně miluje. Kdy už "chlapci-seladoni" konečně pochopí, že těmto děvuchám jde jen a jen pouze o jejich peníze? Vždyť kdyby měli jednu kapsu prázdnou a druhou vysypanou neštěkl by po nich ani pes. A do kolika let si myslí, že budou na tomto světě? Aby dětem dali především mateřskou lásku a ne jen hmotné statky?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.