Ridiho vyhozená servírka Rotreklová: Přišla o polovinu peněz! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ridiho vyhozená servírka Rotreklová: Přišla o polovinu peněz!

Rotreklova dcera Lenka.
Rotreklova dcera Lenka. (Aha! – David Kundrát, ara)

Lenka Rotreklová, dcera zesnulého Jindřicha Rotrekla (†63), který zahynul před více než rokem pod koly vozu Dary Rolins (38), se pořád nemůže vzpamatovat z výpovědi. Tu jí dal zpěvaččin kamarád Emanuele Ridi (37) po deseti letech, co mu dělala servírku.

Přestože televizní kuchař Ridi tvrdí, že Lenku pouze přesunul na jinou pobočku v Praze-Břevnově, pravda je trochu jinde. „Nová restaurace, kde Lenka dělá, není žádnou Ridiho pobočkou, jen ji vlastní jeho kamarád. Ridi, kterého proslavil pořad S Italem v kuchyni, podniku propůjčil jen tvář,“ prozradil deníku Aha! zdroj z okolí Rotreklové.

Rotreklová Ridimu deset let pomáhala budovat jeho restauraci a měla na starosti VIP klientelu, od níž dostávala vysoká dýška. V nové restauraci je na tom však o polovinu hůře. „Dcera nejdřív přišla o tátu, a teď kvůli Daře o místo. Holka už tam nevkročí, byl to podraz,“ tvrdí Lenčina matka Olga Rotreklová (56).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.