Zpěvačka Bára Basiková: Žaloba kvůli úrazu! Má doživotní následky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Zpěvačka Bára Basiková: Žaloba kvůli úrazu! Má doživotní následky!

Bára Basiková
Bára Basiková (Profimedia.cz)

Zpěvačka Bára Basiková (48) ztratila veškeré naděje na úplné uzdravení zlomeného kotníku, který si doslova rozdrtila na loňské červnové dovolené v Řecku.

Po hotelu, kde si úraz způsobila, proto bude soudně požadovat tučné odškodné! „Jelikož mám trvalé následky, které mi budou doživotně ztrpčovat život, budu žádat odškodné,“ zlobí se zpěvačka.

„Už nikdy nebudu tančit nebo chodit na vysokých podpatcích, které jsem milovala,“ stýská si Basiková, hvězda muzikálu Jesus Christ Superstar, které dokonce v divadle upravovali choreografii, aby představení vůbec zvládla. Zbavit se musela i všech svých bot na podpatku – a to jich měla skoro padesát párů!

Jak si vlastně zranění přivodila? „Zranila jsem se v Řecku v hale hotelu, kde jsem uklouzla na mokré podlaze. Už jsem s pojišťovnou předběžně domluvena. Je to běžný postup, neměl by v tom být žádný zádrhel,“ doufá Basiková, která si kvůli zranění prošla doslova peklem. A tomu přizpůsobí i výši odškodného. Jednat by se mělo přinejmenším o statisíce.

Basikovou nyní čeká operativní vyndání šroubů, které pomáhaly kosti v kotníku správně srůst. Bohužel nepříliš úspěšně... Zpěvačka má nyní před sebou spousty hodin tvrdého cvičení a rehabilitací.



Přečtěte si
retino
30. 10. 2011 • 16:14

ale tmavé vlasy česané do čela ji moc sluší.Má škaredé čelo a její obliba účesů vyčesanách dozaduje nepochopitelná

jiriforman
30. 10. 2011 • 15:11

Stačí když si přečtu ty tvoje výplody chorého mozku. To pak hned ztratím všechny komplexy

illis
30. 10. 2011 • 15:06

že chce Bára Basiková 17 000 000 Kč odškodného. Ta spadla nejen na kotník, ale snad i na hlavu. Tahle ženská slyší jen na slovo peníze. Zřejmě její manžel nevydělává tolik, kolik potřebuje . Copak je baletka, aby přišla o výdělečnou činnost. Ona toho zase tolik při tom zpívání nenatancuje. Chybí ji pokora. Jiní lidé přijdou o nohu, někteří o obě a nedostanou tak velkou částku a Basiková si rovnou řekne o 17 000 000 korun. A to jí noha zůstala.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.