VIDEO Vašo Patejdl z Elánů: Tohle je jeho milenka, kvůli které se rozvádí! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

VIDEO Vašo Patejdl z Elánů: Tohle je jeho milenka, kvůli které se rozvádí!

Vašo Patejdl, jeho žena a syn.
Vašo Patejdl, jeho žena a syn. (reprofoto cas.sk)

Legendární zpěvák a člen kapely Elán Vašo Patejdl byl vždycky známý svým pohodovým rodinným životem. Ve skutečnosti se ale ukázalo, že manželku Alenu podvádí s jinou ženou, s níž má dokonce syna!

Zpěvák se podle slovenského společenského týdenníku zdržoval doma v Bratislavě už jen minimálně. Mnozí to však přisuzovali pracovnímu zaneprázdnění i muzikálu Osmý světadíl, který se hraje v pražském divadle Kalich, a tak si jeho příprava vyžádala hodně cestování.

Nakonec ale pravý důvod domácí absence vyplynul na povrch nečekaně. Podle slovenského tisku je jím Patejdlova milenka, čtyřicetiletá Češka Miluše s níž má známý hudebník dokonce tříletého syna Benjamína. Server čas.sk je natočil, jak společně kamsi odjíždějí.



Vašova manželka Alena se prý o nevěře dozvěděla před měsícem a stále se ze šokující informace pořádně nevzpamatovala. „Chceme se rozumně a v klidu domluvit na společné dohodě a najít východisko," vyjádřil se pro slovenský server Patejdl.




Přečtěte si
zdepa
28. 10. 2011 • 21:20

Legendární idiot, hledající změnu na úkor své rodiny. Všichni podobní promiskuitní rádoby VIP se chovají stejně. Ještě nepochopil, že ji mají všechny samičky stejnou a nic nového už ve svém věku neobjeví. Za pár let bude litovat, jako tisíce jeho předchůdců. Sezjný osud mu jeho běhna připraví za pár let.

repro
28. 10. 2011 • 18:19

U všech vždycky píšou kolik je jim a u něho ne!

cranberriess
28. 10. 2011 • 13:45

čos mi to urobil , teraz Ťa neľúbim.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.