Favoritka »Talentu« Adélka Ferencová: Ve škole ji šikanují! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Favoritka »Talentu« Adélka Ferencová: Ve škole ji šikanují!

Tři hvězdy \\\\\"Talentu\\\\\" - Dianka Kalashová, Adélka Ferencová a Barborka Cinová
Tři hvězdy \\\\\"Talentu\\\\\" - Dianka Kalashová, Adélka Ferencová a Barborka Cinová (Facebook)

Devítiletá Adélka Ferencová sice zazářila v televizní show Česko Slovensko má talent, ale u spolužáků obdiv nesklízí. Kvůli nadváze se dokonce stala obětí šikany. VIDEO: Porovnejte její výkon s konkurencí.

délka Ferencová patří k největším objevům letošní řady »Talentu«, ale ve škole ji rozhodně nepovažují za takovou hvězdu jako v televizi. Malá zpěvačka byla nadšeným přijetím poroty naprosto dojatá, protože její sebevědomí dostává pořádně zabrat. Spolužáci v Karviné si nevšímají jejího hlasu, ale šikanují ji, protože má pár kilo navíc.

„Byla z toho nešťastná a plakala. Ale už jsme to řešili na třídních schůzkách ve škole. Učitelka nám řekla, že se jí nejvíce posmívají děti z problémových rodin. Adélka je taková baculka, ale to má po mě. Všichni nemůžeme být stejní,“ přiznal její otec deníku Nový Čas.

Obezita ale není jen podnětem k posměchu a Adélce může v budoucnu způsobit trvalé zdravotní komplikace. „Je to způsobené nedostatkem pohybu. Máme strašně hektický život. Kvůli práci trávím spoustu času v autě proto vozím dceru i do školy,“ přiznal pan Ferenc.

Konkurence dětských zpěvaček je letos v »Talentu« opravdu silná. Publikum stejně jako Adélce aplaudovalo i Diance Kalahsové a Barborce Cinové.

Poslechněte si zpívající Adélku Ferencovou i její konkurentky na videu!

Anketa

Která dětská zpěvačka má největší talent?
Celkem 2149 hlasujících



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.