Aichmajerová je do kapsy | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Aichmajerová je do kapsy

Sexy moderátorka a herečka Eva Aichmajerová na své fanoušky myslí a nabízí jim řadu exkluzivních fotografií, které si mohou stáhnout do mobilu.
Sexy moderátorka a herečka Eva Aichmajerová na své fanoušky myslí a nabízí jim řadu exkluzivních fotografií, které si mohou stáhnout do mobilu. (: archiv Eva Aichmajerová)

PRAHA – Fanoušci Evy Aichmajerové (28) si mohou na mobil stáhnout její dosud nezveřejněné soukromé fotografie! Jak to? Eva zahájila spolupráci se společností Blue Pixel, která fotky na telefon nabízí!

K dispozici jsou tři sady: plavky, výběr a private! Zájemci si mohou všechny tři sady jednoduše nahrát na svůj běžný mobilní telefon pomocí SMS zprávy.

„Eva je jednou z mála tváří českého showbyznysu, která skutečně chápe internet jako skvělý prostředek pro komunikaci s fanoušky a aktivně toho využívá,“ upozorňuje Pavel Knapp, projektový ředitel firmy Blue Pixel. „Od této chvíle mě může mít v kapse opravdu každý ,“ směje se Eva Aichmajerová.

21.10.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.