Marcela Březinová: Po nových kozách chci i nového kozla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Marcela Březinová: Po nových kozách chci i nového kozla!

Marcela konzultovala koupi kozla i s Bořkem Slezáčkem.
Marcela konzultovala koupi kozla i s Bořkem Slezáčkem. (Martin Hykl)

Zpěvačka Marcela Březinová se snaží po tragické smrti manžela znovu chytnout dech a chuť k životu. Chmury zahání zpíváním a prací na své oblíbené farmě. Jak se svěřila, hodlá v budoucnu její zvířecí osazenstvo významně posílit.

Přestože od sebevraždy jejího manžela uběhlo už více než čtvrt roku, Marceliny šrámy na duši nejsou stále zcela zahojené. Kvůli sobě i dětem se ale snaží s osudem poprat a jde jí to výborně. Nejvíce jí zaměstnává farma, kam si ke dvěma kozám chce pořídit ještě jednoho kozla. Chmury pak zahání prací a muzikou.



„Od smutku mě zaměstnává hlavně práce. Slavím 30 let na scéně a právě mi vychází s kapelou OK Band nové cédéčko XXX,“ řekla Březinová na slavnostním večeru volby zdravotní sestřičky roku Batist Nej Sestřička, kde z alba zazpívala premiérově jednu z písní.

Do náchodského divadla, kde se akce konala, přijely také další významné osobnosti společenského života, mezi nimiž nechyběla ani Miss Lucie Křížková, která se momentálně se svým manželem Davidem snaží o miminko. V porotě usedla tato kráska například vedle herečky Jaroslavy Obermaierové, profesora Pirka, sexuologa Radima Uzla nebo Muže roku 2011 Martina Gardavského a mnohé další.

Všichni se nakonec usnesli, že titul Batist Nej Sestřička roku získá jednatřicetiletá rodačka z Náchoda Monika Vytlačilová, která pracuje na chirurgickém oddělení náchodské nemocnice. Získala zájezd pro dva do Dubaje, šperky, zapůjčení automobilu, kosmetiku, hodinky a další.

Výtěžek ve výši 50 000Kč byl věnován pro Hospic v Červeném Kostelci předal ho generální ředitel Batist Medical Tomáš Mertlík a pořadatel akce David Novotný.

Kdo všechno ještě přijel do Náchoda? Podívejte se do naší fotogalerie!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.