Základní kola »Talentu« jsou u konce: Dvojnici Dary postup unikl! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Základní kola »Talentu« jsou u konce: Dvojnici Dary postup unikl!

Malá Amálie zaujala písní od Darinky Rolincové. Nakonec ale nepostoupila.
Malá Amálie zaujala písní od Darinky Rolincové. Nakonec ale nepostoupila. (TV Prima)

Osmým dílem včera skončila základní výběrová kola soutěže Česko Slovensko má talent. Před porotou zazářila např. Amálie Moncmanová (8), která skvěle zazpívala hit Dary Rolins (38) Až raz budem učitelka. Píseň, kterou Darina interpretovala ještě jako malá holka.

„Bylo to k nerozeznání od originálu. Darinka je out, Amálka je in,“ pochválil soutěžící porotce Jaro Slávik (34). Nakonec se ale holčička do další fáze talentové soutěže nedostala.

Hvězdami večera se stala dvojčata Zuzana a Eva Kollmanovy. Na pódiu se nejprve objevila Zuzana, která porotě tvrdila, že bude zpívat dvojhlasně. Nakonec se ukázalo, že druhým hlasem, který zazníval během jejího přecházení z jedné strany pódia na druhou, bylo její dvojče Eva. Obě sestry sklidily obrovský potlesk a postoupily.

Za týden proběhne v Česko Slovensko má talent fáze Velký třesk. V ní před porotu znovu předstoupí všichni postupující ze základních kol. Lucie Bílá (45), Martin Dejdar (46) a Jaro Slávik z nich pak vyberou 27 semifinalistů pro přímé přenosy.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.