Jeden rozchod za druhým: Letos už došlo na Mareše, Bendovou i Bartošovou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Jeden rozchod za druhým: Letos už došlo na Mareše, Bendovou i Bartošovou!

Vztah Leoše Mareše a modelky Hany Svobodové je již minulostí.
Vztah Leoše Mareše a modelky Hany Svobodové je již minulostí. (Aha! – M. Hykl, D. Kundrát, M. Pátek, ara)

Tak a je to. Vztah moderátora Leoše Mareše (35) a modelky Hany Svobodové (23) je minulostí, tento týden se rozešli. Hanka přitom vystřídala jinou modelku, Gábinu Dvořákovou (23), kvůli které Mareš opustil manželku Moniku i děti. A není to jediný rozchod. Rok ještě neskončil a rozešla nebo rozvedla se řada slavných párů.

Leoš Mareš a Hanka Svobodová

V červenci 2010 prosáklo, že se moderátor rozchází s modelkou Gábinou Dvořákovou. Ještě nezaschla tiskařská čerň novin a Leoš se vyhříval v náručí další modelky, Hanky Svobodové.

Jenže tento týden se pár rozešel. Hance zůstal byt a auto. Důvod oba tají, prý se ale nerozešli ve zlém. Která modelka padne Marešovi tentokrát kolem krku, aby za rok odcházela s výslužkou v podobě auta?

Iveta Bartošová a Domenico Martucci

Dopadlo to, jak čekali všichni. Nejdřív výkřiky o největší lásce od dob Adama a Evy, pak zlostné máchání pěstí a řeči o zradě a Jidášovi v lidské podobě. »Štěstí« ale českoitalskému páru vydrželo pouhé tři měsíce.

Bartošová obvinila Itala, že se chtěl díky ní jen zviditelnit, Martucci se zase obhajoval tím, že už není schopný dál snášet to, že je Iveta tak labilní. Po rozchodu poskytl zpěvačce »azyl« Josef Rychtář (53) se svou manželkou Darinou. Iveta využila situace a začala s Rychtářem chodit. Jak dlouho vydrží tenhle románek?

KAUZA IVETA BARTOŠOVÁ: Vše o zpěvačce na Ahaonline.cz čtěte ZDE, na Blesk.cz ZDE.

Alice Bendová a Václav Benda

Vše vypadalo tak harmonicky. K čtyřletému synovi Vašíkovi přibyla před rokem holčička a herečka zářila štěstím. Jenže jak se ukázalo, Václav kromě náruče manželky vyhledával i jiné.

Zlé jazyky tvrdí, že mu jeho úlety Alice tolerovala. Jenže pak pohár trpělivosti přetekl. V současné době žije Bendová v pražských Hodkovičkách sama s dětmi, manžel se odstěhoval a děti jen navštěvuje. O rozvodu ale zatím nikdo nemluví.

David Kraus a Aneta Vignerová

Ze začátku láska jako hrom a velkolepé plány! Tak vypadal vztah syna herce Jana Krause Davida s půvabnou misskou. Jejich vztah ale nevydržel dlouho. Vignerová ho opustila kvůli fotbalistovi Tomáši Ujfalušimu (33).

A ani Kraus dlouho nesmutnil. Na jedné párty se ukázal s exotickou modelkou a měli se náramně k sobě. Nový vztah ale Kraus nepotvrdil ani nevyvrátil.

Tatiana Vilhelmová a Pavel Čechák

Tak tohle čekal málokdo. Navenek spokojená rodinka, k tomu dvě krásné děti: František (5) a Cyril (3). I tak se ale manželství rozpadlo. Herečka se totiž zamilovala do zajíčka Vojtěcha Dyka (25). A co na tom, že je Táňa o osm let starší?

Čechák už se od Vilhelmové odstěhoval, ale děti se snaží vídat pravidelně. Vilhelmové s mladým milencem zatím vztah klape, uvidíme, jak dlouho jim láska vydrží.

Xindl X a Olga Lounová

Rozešli se po dvouletém vztahu. Důvodem prý byly neshody a názory na život. Zpěvák Ondřej Ládek alias Xindl X ale dlouho netruchlil a s novou láskou se už ukázal ve společnosti.

„Jsem šťastný, ale víc se nechci ke svému soukromí vyjadřovat,“ řekl k tomu Xindl X. Lounová je zatím stále sama.

Michaela Ochotská a Adrian Pituch

K příčině jejich rozchodu přispělo zřejmě to, že je slovenský podnikatel Pituch až po uši zadlužený. Michaela tak v tichosti opustila dům, který jí slovenský podnikatel pronajal a přestěhovala se do nového bytu. Jenže Adrian rozchod těžce nese a Ochotskou stále uhání.

„Bojím se expřítele, který mě pronásleduje, proto nechci prozrazovat, kde teď bydlím, aby mě už nenašel,“ svěřila se před časem vystrašená moderátorka.

Míša už si našla nového milence, a opět velmi bohatého. Je jím jednatel autosalonů s luxusními vozy Michal Exner. Ten moderátorku zahrnuje drahými dárky a právě se rozvádí.

Tenisté Tomáš Berdych a Lucie Šafářová

Chodili spolu skoro devět let, letos v červnu, krátce po turnaji ve Wimbledonu došlo ale  k definitivnímu rozchodu. Důvod? Žádné nevěry, žádné hádky, jen se prý jejich vztah změnil na kamarádský a láska se vytratila.

„Zůstáváme kamarády, v tom se nic nemění. Náš vztah jsme prostě přechodili a neměli na sebe kvůli tenisu čas,“ prozradili společně nadějní čeští tenisté.

Adela Banášová a Peter Modrovský

Po celé dva roky, co spolu chodili, to vypadalo jako dokonalá pohádka. Pak ale přišel zcela nečekaně rozchod. Peter si prý ještě dostatečně neužil života a Adela naopak toužila po rodině a dětech. Hlavně pro moderátorku to bylo velké zklamání. Zatím jsou oba dva sami. Že by se ale znovu dali dohromady, není moc pravděpodobné.

Mahulena Bočanová a Martin Černý

Na přelomu roku představila Mahulena jako svého oficiálního přítele modela Martina Černého. Byl to on, kdo jí měl pomoci zacelit rány po zkrachovalém manželství. Jenže všechno dopadlo úplně jinak. Černý současně udržoval poměr s dlouholetou přítelkyní Simonou Humlovou (36), se kterou také nakonec počal druhé dítě.

A to byla pro Bočanovou dost krutá rána. Aby toho nebylo málo, po jejich rozchodu se Černý nechal slyšet, že Mahulena vypadá jako starý transsexuál, se kterým to nikdy nemyslel vážně.

Mirka Čejková a Marek Vít

Bouřlivý rozvod plný nechutností z obou stran prožili Mirka Čejková a Marek Vít. Přitom jejich manželství bylo od začátku už trochu divné. Bývalá moderátorka si Víta vzala před šesti lety ve věznici, kam se dostal kvůli finančním podvodům.

Jak vyplynulo na povrch, jejich manželství byla velká »Itálie«. Vít Čejkovou podle jejích slov několikrát fyzicky napadl. Kde byla pravda, se už asi nedozvíme, každopádně, jejich rozchod je určitě definitivní. Vít už má navíc nový vztah.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.