Piráta z D1, který ohrožoval kapelu Rottrové, už vyslechli: Lže! Máme důkazy! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Piráta z D1, který ohrožoval kapelu Rottrové, už vyslechli: Lže! Máme důkazy!

Ve zpětném zrcátku se na chvíli ukazuje pirátova tvář. Když vidí, že je fotografován, ujíždí. O kus dál jej ale zastavuje policie.
Ve zpětném zrcátku se na chvíli ukazuje pirátova tvář. Když vidí, že je fotografován, ujíždí. O kus dál jej ale zastavuje policie. (pro Aha! – Marie Rottrová Vše nejlepší tour)

Piráta, který v černém audi s prominentní brněnskou značkou 0200 ohrožoval na dálnici D1 u Humpolce životy muzikantů z kapely zpěvačky Marie Rottrové (69), už policie vyslechla.

Podle informací Aha!, které na případ včera jako první upozornilo, se vymlouval na to, že musel brzdit před kolonou. Jenže to je lež! A z ní ho snadno usvědčí fotky...

K policejnímu výslechu šel také řidič kapely Josef Kučera, který jen díky rychlé reakci zabránil srážce v rychlosti 130 km/h. „Vše jsem jim popsal, dal jsem jména svědků a fotky, kde je před námi prázdná dálnice a jeho brzdová světla svítí,“ řekl včera Aha! Josef Kučera.

Právě snímky, které se podařilo posádce vozu udělat, hravě usvědčí piráta, údajně syna romského krále, ze lživé výpovědi. „Vypověděl, že na dálnici zastavil kvůli koloně. S řidičem dodávky se lehce poškorpili a on odjel. Prý se nic nestalo, vyřešili to chlapsky. Vlastně to podle něj byla pohoda,“ řekl Aha! dobře informovaný zdroj.

Všichni měli velké štěstí, že Josef Kučera je bývalý závodník a tedy zkušený řidič, a že plně obsazenou dodávku dokázal ubrzdit. „Vzhledem k tomu, co už předtím předváděl a jak mě zkoušel podjíždět, jsem s tím zhruba počítal,“ dodává Kučera.

Kdyby došlo k nehodě, rozlučkové turné Marie Rottrové by rázem smutně skončilo. Ve voze totiž jeli klíčoví muzikanti souboru – klávesák s kapelníkem – a sboristi.

„Štěstí, že ve voze nebyla paní Rottrová, asi by z toho byla hodně špatná. Jela v jiném autě se synem,“ dodal řidič. Zpěvačka o incidentu nevěděla. „Několik lidí už mi volalo. Nic o tom nevím, je to pro mě velké překvapení,“ řekla včera Aha! udiveně.

Policie zatím žádné rozhodnutí neučinila. „Je zřejmé, že se jedná o protiprávní jednání. Zda půjde o přestupek nebo o trestný čin, ale zatím říci nemůžeme,“ uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková.

Policie ho dostala za 23 minut!

Pirát rychlé audi se chystal dodávku s hudebníky jedoucí 130 km/h předjet zprava. Řidič dodávky mu uhnul. Pirát se ale záměrně zařadil před něj a začal prudce brzdit.

Totéž zopakoval, když se šofér kapely úhybným manévrem vrátil do levého (=rychlého) pruhu. Tam jej dokonce zcela zastavil!

K incidentu došlo na 139. km dálnice D1 ve směru na Prahu. Policie hlášení o šílenci za volantem přijala v 11.53 hodin a ve 12.16 h jej zastavila hlídka na 104. kilometru D1.

Znáte ho?

Znáte tohoto šílence z černé audiny? Napište nám jeho jméno e-mailem (aha@ahaonline.cz), nebo SMS (725 92 92 92).



Přečtěte si
kozelpraha
22. 10. 2011 • 16:16

Omluva ujel pouze 35 km Pro rejpaly nezastávám se ho! Je to jen paradox, že spěch mu byl stejně k ničemu, což stejně není žádná novinka pro zkušeného řidiče.

kozelpraha
22. 10. 2011 • 16:13

Po incidentu ujel 39 km za 23 minut, takže jel rychlostí 91 km/hodinu. To se divím, že ho někdo taky někdo nevybrzdil

nejsamec
22. 10. 2011 • 12:28

.. Moc hezka propagace tour Marie Rottrove ..Karene ! ... (kdo vi bude vedet ) ...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.