Marie Rottrová: Pirát na D1 chtěl zabít její kapelu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Marie Rottrová: Pirát na D1 chtěl zabít její kapelu!

Marie Rottrová mále přišla o své muzikanty!
Marie Rottrová mále přišla o své muzikanty! (Supraphon)

Zpěvačka Marie Rottrové právě zahájila své turné koncertem v Žilině. Když se však její kapela přesouvala do Českých Budějovic, mohlo dojít k tragédii. Na dálnici D1 narazila na dalšího piráta v luxusním autě s »kmotrovskou« značkou, který se je rozhodl »vycvičit« ve stylu Aleše Trpišovského!

Řidič kapely Marie Rottrové Josef Kučera poblíž Humpolce viděl, že se ho řidič luxusního audi chystá předjet zprava. Přestože jel předpisových 130 km/h, rychle mu uhnul. Jenže pirátovi s brněnskou »kmotrovskou« značkou 0200 to nestačilo!

Záměrně se zařadil před vůz s kapelou a začal prudce brzdit! Josef Kučera jako bývalý závodník rychle zareagoval a vrátil se do levého pruhu. Řidič audi s ním a znovu dupl na brzdu, až úplně zastavil!

„Chvilku jsme stáli v levém rychlém pruhu, hrozil nám pěstí. Ale když viděl, že ho fotíme, šlápl na plyn a ujel,“ nechápe nebezpečné jednání Josef Kučera.

Hned zavolal policii a chce podat i trestní oznámení. „Být na mém místě nezkušený začátečník, mohlo to dopadnout i tragicky,“ vrtí hlavou. Pirát měl smůlu nejen v tom, že ho kapela pohotově zvěčnila, ale také že na D1 probíhala policejní akce. Daleko tedy neujel.

„Věc jsme ihned po oznámení začali řešit a řidiče jsme zadrželi. Bylo zjištěno, že se dopustil protiprávního jednání, které budeme dál řešit,“ uvedla policejní mluvčí Dana Čírtková.



Přečtěte si
jesie
22. 10. 2011 • 10:25

No to máš fakt blbý, ale každý strůjcem svého štěstí. Každému milej zlatej není shůry dáno.

loreina
22. 10. 2011 • 08:12

Perfektní rychlá reakce řidiče teď ještě aby "spravedlnost" konala tak rychle....

britva
22. 10. 2011 • 07:44

proč neukážete celou SPZ toho brněnskýho dementa.snad si nemyslíte, že ho půjde někdo hledat.blesk ukáže první část a aha ukáže druhou, tak to je fakt pecka.a tímhle jako chcete říci, že jste splnili a neporušili tzv. náhubkový zákon a tenhle brněnskej polocikán si dovolí někoho s takovou plečkou vybržďovat to se asi nachlastal před jízdou toho moravského kyselého vína a zajedl to kilem kyselého moravského zelí a proto se choval tak kysele, jelikož měl po této kombinaci určitě bláto na hřišti trpišovskej byl taky dement, ale měl alespoň pořádnou káru, ale tenhle socka brněnská A4 můůůhehééé 7B9 0200

bobina
22. 10. 2011 • 07:09

tak mu nepomůže nic a nikdo. To je člověk,který nemá absolutně žádné zábrany a nic ho nezastaví. Je zajímavé,že mezi těmi zbohatlíky je pramálo inteligentů,většinou jsou to zloději,vych.cánci a zrůdičky typu "chodím přes mrtvoly": Poctivý podnikatel vypadá jinak,proto bych tyto lidi podnikateli nenazývala,jim by více slušelo "zloději"! Mají prachy,nudí se a svoji moc nad ostatními si vychutnávají mnoha spůsoby,toto je jen jeden z nich! Zavřít až zčerná,jenže bohužel,soudní systém na prachy slyší!!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.