Tragédie Jakubiskových: Deana usmrtila člověka, Juraj bojuje o život! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Tragédie Jakubiskových: Deana usmrtila člověka, Juraj bojuje o život!

Juraj Jakubisko s manželkou Deanou Jakubiskovou.
Juraj Jakubisko s manželkou Deanou Jakubiskovou. (Aha! – Kundrát, Hykl)

Tragická nehoda producentky Deany Jakubiskové (53), při níž na přechodu pro chodce svým vozem smetla a usmrtila člověka, má vážné pozadí!

K nehodě totiž došlo zřejmě kvůli jejímu silnému rozrušení ze zdravotního stavu manžela, legendárního režiséra Juraje Jakubiska (73)! Ten  leží na kardiochirurgickém oddělení pražského Institutu klinické a experimetární medicíny (IKEM) a jeho stav je vážný.

„Ano, leží u nás. Je na bloku F, ve 4. patře, oddělení A,“ potvrdili deníku Aha! v nemocnici s tím, že tvůrce filmů Bathory nebo Tisícročná včela tu se srdečními problémy bojuje už několikátý týden.

A právě strach o manželovo zdraví mohl mít vliv na psychický stav Jakubiskové a její soustředění za volantem – podle informací deníku Aha! totiž v okamžiku nehody jela zrovna od jeho nemocničního lůžka. Napovídá tomu i místo tragédie – pouhý kilometr a asi dvě minuty jízdy od IKEMu...



Přečtěte si
leninos
21. 10. 2011 • 00:16

ne na přechodu ale že je v přechodu!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.