Gunčíková musí na operaci: Přijde o roli v muzikálu? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Gunčíková musí na operaci: Přijde o roli v muzikálu?

Gabriela Gunčíková má zdravotní problémy
Gabriela Gunčíková má zdravotní problémy (Aha! – Marek Pátek)

Na účast v taneční show Let´s Dance nebude stříbrná SuperStar Gabriela Gunčíková (18) vzpomínat v dobrém. Nejenže skončila až na sedmém místě, ale soutěž jí navíc způsobila vážné zdravotní komplikace.

Gunčíková na tanečním parketu přetěžovala své koleno, které si v minulosti zranila při lyžování. Konec v Let´s Dance tak pro ni měl alespoň jeden pozitivní dopad. Bolesti byly pro Gábinu tak nesnesitelné, že jedno kolo musela dokonce absolvovat s ortézou.

Lékaři jí vystupování nedoporučovali, ale Gunčíková chtěla tancovat do poslední chvíle. Teď už je pro ni přednější zdraví. „Musím jít na operaci. Tento týden mám magnetickou rezonanci. Nedokážu si představit, že budu zase chodit měsíc o berlích,“ posteskla si Gábina serveru Topky.sk

Bolestivá už je pro ni i samotná chůze. „Koleno nemám stabilní. Když udělám špatný pohyb, vyhodí se mi a vrátí zpátky. Vždycky to ale strašně bolí,“ dodala zpěvačka, jíž operace zkomplikuje program.

Už v lednu se totiž Gunčíková měla objevit v muzikálu Kleopatra. Pokud ovšem bude odkázána na berle, nezvládne náročné zkoušky, které jejímu vystupování na divadelním jevišti předcházejí. Pro Gábinu se navíc jedná o první muzikálovou zkušenost, proto by přípravy neměla podcenit. Ke svému zdraví by ale měla přistupovat zodpovědně, jinak si může způsobit trvalé následky.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.