Ministr Petr Bendl: Rozvedl se! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Ministr Petr Bendl: Rozvedl se!

Vztah Petra Bendla a Tamary se rozpadl po šesti letech.
Vztah Petra Bendla a Tamary se rozpadl po šesti letech. (Aha! – Martin Hykl)

Manželství ministra zemědělství za ODS Petra Bendla (45) a bohaté podnikatelky Tamary Kotvalové (48) je definitivně minulostí. Soud v Rakovníku je včera ráno rozvedl. Ani jeden z exmanželů k jednání nedorazil.

Kotvalovou si politik bral na exotickém ostrově Mauricius před šesti lety. Vztah však nefungoval už delší dobu. „Ano, dnešním dnem jsme byli na moji žádost rozvedeni. To však nic nemění na našich přátelských vztazích. Petrovi post ministra ze srdce přeji,“ řekla Aha! Kotvalová.

Bendl se k rozchodu nevyjádřil. Oba exmanželé spolu nežijí a už mají i nové partnery. Rozvod tak byl víceméně jen formalitou. Ministr žije s psycholožkou Petrou Filipovou. Kotvalová se zase vídá s podnikatelem Romanem Hajabáčem.

Přečtěte si
vungtao
19. 10. 2011 • 13:10

- už zas Tamuša nalezla do médiíí obhajovat petra - jako ministr by se jí zas trošinku hodil - a to ještě neví, kam to Petřík dále dotáhne, tedy, na chvíli, než to půjde celé do kopru. Možná by se měli oba složit a poslat exmanželce Blance nějaký vyřazený telefon, at nemusí sbírat u benzínek, chudinka. Ještě že nešla tamara na ten rozvod a v tomhle komediantském (tedy ruském) stylu, možná by jí vypadly oba silikony.Uf a i tohle si říká "elita národa".

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.