Krasobruslařští šampioni Kovaříková a Novotný: Rozvod a válka o dítě i majetek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Krasobruslařští šampioni Kovaříková a Novotný: Rozvod a válka o dítě i majetek!

Krasobruslařští šampioni Kovaříková a Novotný byli čtrnáct let manželé, pak se rozvedli a hádají se o majetek.
Krasobruslařští šampioni Kovaříková a Novotný byli čtrnáct let manželé, pak se rozvedli a hádají se o majetek. (Aha! – Daniel Černovský, ČTK)

Když se v roce 1995 s ledovou plochou rozloučili dvojnásobní mistři světa Radka Kovaříková (nyní 36) a René Novotný (48), končila tehdejší zlatá éra českého krasobruslení.

Ti dva byli na vrcholu popularity. Když se na ně po několika letech pozapomnělo, začaly problémy. A teprve teď vyplouvá na povrch, že se ti dva před časem rozvedli, a válčí spolu o majetek a dítě!

„Ano, jsme rozvedení,“ přiznala včera deníku Aha! Kovaříková, která už se stihla i znovu vdát – druhým manželem se jí stal režisér muzikálu na ledě Popelka Jindřich Šimek. S ním Radka ostatně úspěšný projekt rozjížděla, ovšem bez Novotného, přestože i s ním se původně do tvůrčího týmu počítalo.

Jenže mezi exmanželi došlo k  neshodám. „Nemohli se domluvit na penězích,“ tvrdí dobře informovaný zdroj. „Náš rozchod byl jaksi nechtěný ze strany manžela, takže tam samozřejmě ke značným komplikacím došlo,“ přiznala i Kovaříková, která před rokem novému partnerovi Jindřichu Šimkovi dokonce porodila dceru Klárku. Ta je bohužel také předmětem sporů někdejší krasobruslařské dvojice.

Podle našich informací se totiž Novotný domnívá, že je otcem roční dcery, její otcovství si ale nárokuje i režisér Šimek, který je už v tuto chvíli právoplatným manželem Kovaříkové. „Nejjednodušší by bylo udělat testy otcovství, ale na ty zatím nedošlo,“ dodává zdroj.

Mimo spory o dítě vedou exmanželé i hádky o majetek. Novotný má totiž dost dluhů. Nejvíce peněz prý dluží Petru Staňkovi, majiteli pražské restaurace La Bodega, kterou také jednu dobu spoluvlastnil. Později ale restaurace zkrachovala.



Přečtěte si
gabi50
20. 10. 2011 • 06:30

To snad nemyslíte vážně?Samozřejmě mám na mysli toho mužíčka v otřesných hadrech na fotce v textu,kde spolu křtí nějaké CD.

skrin
19. 10. 2011 • 15:42

Nevím už přesně, kdy byla ta 13. komnata odvysílaná, bylo to zřejmě již v loňském roce. Tehdy ale R.Novotný říkal na kameru, že je sám a hledá dívku, která by mu porodila děti,které vždy chtěl. Tuto výzvu opakoval nejméně 2x, takže to vypadalo jako "inzerát". Myslím, že autorka článku nemá dost informací

skrin
19. 10. 2011 • 15:34

Jenže ten co vedle ní stojí je právě Novotný, jestli máte na mysli fotku, která je u nadpisu článku. A Novotný že je hezký mužský? Názor na krásu, má každý asi jiný, mám za to, ale že jsou mnohem důležitější vlastnosti a charakter partnera či manžela.Je vždy jen problém těch zúčastněných osob a nikdo mimo ně do toho nemůže vidět, byť může vědět i více než se podaří zjistit autorovi bulvárního článku.Nedávno odvysílaná 13.komnata R. Novotného mě např. vůběc neoslovila.

bobo
19. 10. 2011 • 15:26

Proč žít s chlapem,který má dluhy,když z něj může ještě vytáhnout nějaké peníze na alimentech.V dnešní době je to běžná věc.Prohlášení na svatbě,že v dobrém i zlém už ztratilo svůj smysl.Rozvod by měl být povolený jen v případě domácího násilí,nebo ohrožení dětí.Ať si každý vyžere,co si z hlouposti způsobil.

gabi50
19. 10. 2011 • 13:40

Novotný je alespoň hezký mužský,tohleto nehezký krpatý,co stojí vedle ní...no,nevím.Jinak proboha snad není takový problém nechat si udělat testy DNA,snad se to dá už udělat i anonymně přes internet.A měli by jasno hned,kdo je otcem holčičky.Já nechápu,proč si lidi přidělávají problémy tam,kde by nemusely být

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.