Italský kuchař Emanuele Ridi: Poprvé o rakovině manželky | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Italský kuchař Emanuele Ridi: Poprvé o rakovině manželky

Emanuele Ridi se synem Giacomem a s manželkou Janou, která po dvou chemoterapiích musí nosit paruku.
Emanuele Ridi se synem Giacomem a s manželkou Janou, která po dvou chemoterapiích musí nosit paruku. (Aha! – Martin Hykl)

Zatímco jedna z  kulinářských hvězd televize Prima, »šéf« Zdeněk Pohlreich (54) slaví svatbu s milovanou Zdeňkou (39), konkurenční Ital v kuchyni Emanuele Ridi (37) se o manželku Janu (36) strachuje. Přede dvěma měsíci jí totiž diagnostikovali rakovinu prsu! Co bude teď? Jak Jana s nemocí bojuje?

Exkluzivní rozhovor o manželčině vážné nemoci Ridi poskytl magazínu televize Prima Top Star, který jej odvysílá zítra večer! „Není pravda, že by na to manželka přišla pro to, že by si chtěla udělat nová prsa. Ta má už rok. Je to lež. Bylo jí nějakou dobu nevolno a nahmatala si bulku, proto šla k lékaři,“ říká v rozhovoru Ridi.

„Teď je po dvou chemoterapiích, snad se nádor zmenší a pak bude moci proběhnout operace,“ podotýká kuchař s tím, že jej ta zpráva velmi zasáhla. „Je to těžké, ale zvládneme to.“

Prosáknutí informace o manželčině nemoci na veřejnost jej velmi rozlítilo, zejména kvůli šestiletému synovi Giacomovi. „Nechtěli jsme, aby to věděl. Takhle bude vystavený řečem dětí ve škole, které nejsou vždy úplně citlivé,“ dodává televizní kuchař, který věří, že se jim s Janou podaří vše zdárně překonat. „I s parukou je to ta nejkrásnější žena,“ usmívá se.



Přečtěte si
deratizater
18. 10. 2011 • 13:01

Eman Ridi je kuchařský umělec s noblesním chováním a srovnávat ho z buranským a nevzhledným kuchtíkem Poltrechtem je drzost.

aronak
18. 10. 2011 • 12:17

Pokud nechtěli, aby o tom věděl syn, pak s tím neměli chodit do televize a vykládat to na každém kroku. Pochybuji, že informaci, že paní má rakovinu, vynesl lékař.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.