Leoš Mareš: Rozchod se Svobodovu a mizerný honorář! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Leoš Mareš: Rozchod se Svobodovu a mizerný honorář!

Konec:: Hana Svobodová a Leoš Mareš
Konec:: Hana Svobodová a Leoš Mareš (Marek Pátek)

Když si nejlépe placený český moderátor Leoš Mareš (35) domlouvá kšefty, létají vzduchem statisíce. Jeho hodinová sazba odpovídá měsíčnímu výdělku slušně postaveného manažera! A aby toho nebylo málo, Leoš se rozešel s Hankou Svobodovou (23)!

Jenže z pátku na sobotu v sokolovském kasinu MagicPlanet makal 8,5 hodiny přes celou noc, aby si domů – a ještě šťastný jako blecha – odvezl odměnu 16 tisíc korun!

Jenže Leoš tentokrát nemlel pusou, zato mu pod rukama šustily karty a chrastily žetony. A nakonec v turnaji série Celebrity Poker Tour (vstupní poplatek 1500 Kč, odměny jen pro čtyři nejlepší) obsadil mezi čtyřicítkou hráčů 3. místo!

„Celou dobu jsem vedl a měl nejvíc žetonů, jenže nad ránem se mi rozkutálely,“ povzdechl si Mareš na Evropě2, ačkoli je sokolovský výsledek jeho životním pokerovým úspěchem.

„Bylo to nekonečný, ale i tak jsem si to ohromně užil,“ řekl Leoš. „On poker miluje. A taky už se v něm neskutečně zlepšil,“ řekl Aha! organizátor série David Holoubek.

To nejhorší ale na Leoše teprve čekalo. Podle deníku Blesk ukončil vztah se svou milenkou Hankou Svobodovou. "V poslední době jsme se viděli hrozně málo, tak jsme usoudili, že bude lepší, když to ukončíme,“ přiznal deníku Mareš. Čeká jej návrat k manželce Monice?



Přečtěte si
franta15
19. 10. 2011 • 22:40

Nechce se mně věřit, že by Mareš zmoudřel už ve 35ti. Údajně se rozchází se Svobodovou. Je jenom otázka, jestli už má vyhlédnutou třetí milenku anebo spoléhá na to, že jeho manželka je pořád "Poslušná" a vezme tohoto don Juana zpátky. Pokud to udělá, tak to bude dříve nebo později mazec! Protože on si brzy najde třetí a s tou jí nakonec uteče. Ten chlapec si ničeho neváží a možná to ani nemá v hlavě v pořádku, jenže jeho manželka to nevidí. Některé ženské jsou takové, čím víc je manželé ponižují a šlapají po nich, tím víc jim na nich záleží a "milují" ho. Dobře jim tak, já být na místě jeho manželky tak teprve teď podávám žádost o rozvod a najdu si nového hodného manžela. Někdy být "poslušná" znamená být houpá. Mareš bude vždy všeho schopný a nic ho nezmění!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.