Oslava padesátin Veroniky Žilkové: Přijel orchestr až z Dánska | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Oslava padesátin Veroniky Žilkové: Přijel orchestr až z Dánska

To jsou mí gratulanti!
To jsou mí gratulanti! (Aha! – Marek Pátek)

Oslavit padesátku se zkrátka musí! Jenže máteli tak rozvětvenou rodinu jako herečka Veronika Žilková, jen sotva se vám podaří sehnat všechny nejbližší do jednoho místa.

V Únětickém pivovaru se i tak sešla skvělá společnost a vy tak máte jedinečnou možnost vidět Veroniku třeba s tchyní Irenou, maminkou Olgou či bratrem Štěpánem.

Soukromý pivovar za Prahou, kam to má Žilková z domova co by kamenem dohodil, vybrala oslavenkyně zcela záměrně. „To místo pro mě hodně znamená. Vdávala jsem se tu, křtila děti...,“ vysvětlovala herečka s kyticí padesáti chryzantém od manžela Martina Stropnického v náruči.

Vedle něj nemohly chybět její děti – Kordula, Vincek a Agáta, kterou pochopitelně doprovázel snoubenec Mirek a spolu dovezli v kočárku vnoučka Kryšpínka.

Práce nepustila na rodinné »mecheche« Cyrila a chyběly osvojené děti Markéta a Honza. Ten se ale u Veroniky po roce a s gratulací zastavil aspoň po ránu! (viz box Dojemné setkání...) Ze tří »čistě« manželových dětí pak dorazila nejmladší dcera Fany, neboť zrovna trávila s tátou celý víkend...

Tatínkův dárek ze záhrobí!

Nejen živá koza od Aha! a návrat ztraceného syna Honzy pohnuly v narozeninový den emocemi Veroniky Žilkové. Málem spadla ze židle, když ve dvě odpoledne přijel do pivovaru smyčcový orchestr až z Dánska!

Úplnou shodou náhod tady vystupovali, koncert přitom organizoval jeden z nejlepších přátel Veroničina zesnulého tatínka profesora Václava Žilky (†82)!

„Nevím, jestli to byla náhoda, nebo tatínkův vzkaz ze záhrobí. Každopádně když se dozvěděli, že mám narozeniny, zahráli mi Happy Birthday!“ zářila Žilková.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.