Vítěz »Talentu« Atai Omurzakov: Výhru dám mámě, aby neplakala! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Vítěz »Talentu« Atai Omurzakov: Výhru dám mámě, aby neplakala!

Tanečník Atai Omurzakov z Kyrgyzstánu nakonec zvítězil.
Tanečník Atai Omurzakov z Kyrgyzstánu nakonec zvítězil. (TV PRIMA)

Největší hvězdou soutěže Česko Slovensko má talent se stal tanečník electric boogie z Kyrgyzstánu Atai Omurzakov (20). Televize Prima zařadila jeho vystoupení až na závěr – byl to totiž pořádný doják.

Atai tančí pět let, za tu dobu už se ale stihl úspěšně zúčastnit světových talentových soutěžích v Rusku nebo na Ukrajině. Málokdo si včera při jeho vystoupení dovedl představit, že prožil těžké dětství.

„Otce jsem nikdy nepoznal. S maminkou jsme neměli peníze. Neměli jsme byt, často jsme se stěhovali. Pamatuji si, že maminka pořád plakala a říkala, že to nezvládneme,“ vyprávěl v semifinále Atai. A dodal, že kdyby v soutěži vyhrál 2,5 milionu korun, dal by celou výhru mamince, aby už prý neplakala. A to se podařilo!

„Všechno dělám pro ni, protože ona se o mě starala a dávala mi vše, co mohla,“ rozplakal publikum v sále i u televizních obrazovek už v semifinále sympatický tanečník, který zvítězil a mimo angažmá v Las Vegas vyhrál 100 000 euro, což je asi 2,5 milionu korun.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.