»Džejár« Larry Hagman: Další útok rakoviny! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

»Džejár« Larry Hagman: Další útok rakoviny!

Larry Hagman
Larry Hagman (ČTK/AP)

Nedávno jsme psali o jeho osmdesátinách a dnes už zase plní stránky novin, bohužel z mnohem smutnějšího důvodu. Americký herec Larry Hagman, představitel zlotřilého »Džejára« z kultovního seriálu Dallas, oznámil, že opět trpí rakovinou. Přesto hodlá dál pracovat na nových dílech Dallasu.

„Jako »Džejárovi« mi prošlo vydírání, úplatky i cizoložství, ale jako Larryho Hagmana mě zaskočila rakovina. Jde nicméně o velmi běžný a léčitelný druh rakoviny,“ vzkázal herec fanouškům.

Poslední věta by mohla odkazovat na rakovinu prostaty, ale k tomu se Hagman zatím odmítá vyjádřit. Potvrdil však své odhodlání pokračovat v natáčení nových dílů Dallasu, seriálu, který si v letech 1978 až 1991 podmanil celý televizní svět.

„Vždyť víte, že »Džejára« jen tak něco na kolena nesrazí,“ říká Hagman s typicky lišáckým pohledem nejslavnějšího seriálového padoucha.

Herec dlouhé roky bojoval s alkoholem i drogami. Pitím si zničil játra, v nichž mu navíc v roce 1995 našli nádor. Život mu tehdy zachránila úspěšná transplantace.

Teď se mu rakovina vrátila. Navíc v době, kdy Hagmanova manželka Maj, se kterou žije už 57 let, trpí Alzheimerovou chorobou a musela být umístěna do ústavu...



Autor:  pk

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.