Radku, bacha, je ti nevěrná! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Radku, bacha, je ti nevěrná!

Promiň, lásko...Když on je tak krásnej!
Promiň, lásko...Když on je tak krásnej! (: profimedia.cz)

CURYCH/PRAHA – Po šesti letech hraje švýcarská tenisová královna MARTINA HINGISOVÁ (26) »domácí« turnaj v Curychu a užívá si to, jak jen může. Čas dělí mezi zápasy, tréninky s českým sparringpartnerem Radimem Valigurou a svou novou lásku: zbrusu nový model Jeep Grand Cherokee!

„Je jediný ve Švýcarsku! Ještě dva měsíce s ním nikdo jezdit nebude,“ chlubila se.

Obrovský teréňák za skoro 100 000 tisíc franků (cca 1,8 mil. Kč) si koupila krátce před turnajem. „Úžasné auto. Chci si ho teď užít, jak jen to půjde. A taky ho všem pořádně ukázat!“ vypověděla ve svém deníčku na stránkách WTA Tour. Taky proto z Curychu jezdí spát do svého domu v Trübbachu. „Když to jde dobře, jsem doma za čtyřicet minut. Rozhoduji se podle provozu, pro jistotu mám v Curychu i hotelové apartmá,“ prozradila.

Svůj nový vůz si tak zamilovala, že zcela odmítá využívat poskytovanou přepravu a všude jezdí sama. „Je tak krásný!“ rozplývá se. „Skoro tak krásný, jako mí dva koně. Jen o mnoho silnější,“ usmála se při srovnání výkonu – šestilitrový motor pod kapotou »čerokéze« totiž vydá za 426 koní (HP)…

Hingisová jinak jde v Curychu z ruky do ruky, plní sponzorské povinnosti, fotí reklamy, dává rozhovory. Jeden třeba bulletinu k madridskému Turnaji mistryň. „Zvláštní pocit, ještě to nemám jisté,“ mrazilo ji. V dotazníku měla uvést mimo jiné svou momentálně nejoblíbenější píseň. „Řekla jsem: Shakira – Hips Don´t Lie. Jenže to už dala Jelena Dementěvová. Tak jsem vybrala Rihannu; Unfaithful.“

Česky to značí: Nevěrná. A to teď Radku Štěpánkovi, svému českému příteli, trochu je. Se svým novým autem!

20.10.2006

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.