Brožová se polepší! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Brožová se polepší!

V seriálu se vedle hlavní hrdinky Dagmar, kterou hraje Kateřina Brožová, objeví také Jan Čenský.
V seriálu se vedle hlavní hrdinky Dagmar, kterou hraje Kateřina Brožová, objeví také Jan Čenský. (Aha! – Marek Pátek, TV Nova)

PRAHA – V druhé řadě »nováckého« seriálového hitu Pojišťovna štěstí, který začne již v pondělí 23. října, si Alena Antalová (33) s Kateřinou Brožovou (38) zahrají především samy sebe. Antalová alias Anna bude prožívat nefalšované těhotenství a její skutečná novorozená dcera Alena se bude v seriálu jmenovat Natálka.

Brožová, která hraje Dagmar, bude v prvních dílech ztracená, ponížená a zoufalá. Svůj boj o velkou lásku a rodinu nevzdá. Zkrátka prohrává. Ovšem díky cestě za těmito hodnotami se z ní stane pokornější a skromnější člověk!

Po rozchodu s manželem zůstane Dagmar v novém domě jen s Karolínou a paní Kekulovou (Jiřina Jirásková). Nakonec svede velký boj o lásku a rodinu. Seriálová Dagmar získává novou příležitost a zamiluje se do právníka Filipa Krásy (Jaromír Hanzlík). Seriál Pojišťovna štěstí je velkou příležitostí pro herečku Kateřinu Brožovou, která přes několik let smůly v osobním životě prožívá štěstí a je zamilovaná do slovenského milionáře Borise Kollára.

Alena Antalová začala natáčet druhou řadu Pojišťovny štěstí v pátém měsíci těhotenství. Scenáristka Eva Papoušková upravila už napsané díly tak, že se v nich propojuje život fiktivní hrdinky s reálným životem herečky. Ve druhé řadě Pojišťovny se diváci setkají se všemi oblíbenými postavami, které znají z první řady. Navíc se v druhé sérii představí noví hrdinové jako již zmíněný Filip Krása nebo jeho dcera Edina (Michaela Ochotská), která pořádně zamotá vztah Vojty Kotka a Nikol Štíbrové. Krása i s dcerou přijíždí na nedaleký zámek a už zůstávají napořád. Oba tady totiž našli víc, než si mohli přát.

Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.