Livia Klausová trpí: Má »vyhozená« ramena! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Livia Klausová trpí: Má »vyhozená« ramena!

„V naší rodině si nedovedeme představit den bez chleba, pan prezident je chlebista,“ prozradila první dáma Livia Klausová.
„V naší rodině si nedovedeme představit den bez chleba, pan prezident je chlebista,“ prozradila první dáma Livia Klausová. (Aha! – Martin Pekárek)

Neustále má dobrou náladu, svého manžela, prezidenta Václava Klause (70), doprovází na cestách. Účastní se desítek společenských akcí měsíčně, hodiny tráví v kanceláři přípravou charitativních projektů. Za úsměvy ale první dáma Livia Klausová (67) skrývá urputné bolesti a vleklé zdravotní problémy!

Obtíže se zdravím se na veřejnosti snaží Livia Klausová skrývat, vždyť i svoji knihu velmi důvěrných rozhovorů nazvala »Smutkem neobtěžuju«. Ve čtvrtek však bylo utrpení silnější než ona.

„Au!“ sykla bolestí první dáma, když ji pekaři vítali podáním ruky na odborné konferenci v pražském Břevnovském klášteře. Nebyla by to však Livia Klausová, aby se neusmála a neomluvila.

„Nezlobte se, mám »vyhozená« obě ramena. Jezdím do nemocnice,“ popsala. Více ke svému zdraví neřekla. Ani mluvčí prezidentské kanceláře Radim Ochvat nechtěl zdravotní stav první dámy komentovat.

Již počátkem července strávila Livia Klausová několik hodin na Klinice rehabilitace a tělovýchovného lékařství Fakultní nemocnice Motol, jíž šéfuje známý fyzioterapeut, docent Pavel Kolář. Ten pravidelně napravuje zranění způsobená sportem i prezidentu Klausovi.

Odborníci podle informací Aha! navrhují první dámě omezit program, více relaxovat a lázeňskou léčbu. „Vždy se usměje a jen řekne: Není čas,“ prozradil zdroj z Motola.



Přečtěte si
henes
17. 10. 2011 • 18:24

A celý Česko se pose.re!

bobina
16. 10. 2011 • 17:21

a bude z ní anděl !!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.