Pohlreich a jeho Zdeňka už jsou svoji! Máme fotky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Pohlreich a jeho Zdeňka už jsou svoji! Máme fotky!

Pohlreich s milenkou Zdeňkou.
Pohlreich s milenkou Zdeňkou. (Aha! – Marek Pátek)

Televizní »šéf« Zdeněk Pohlreich (54) si dnes řekl ANO se svou snoubenkou Zdeňkou (39). Aby si svatební obřad užili v soukromí, vyrazili až do Švýcarska. Web Ahaonline.cz byl při tom. Podívejte se exkluzivně na fotky a video z přísně utajované svatby!

ONLINE
ZE SVATBY
Jiřího Pohlreicha


...stránka se aktualizuje
každých 60 sekund
Šéfkuchař Pohlreich se snoubenkou Zdenkou.

14:50 Podívejte se na záběry ze svatby!

Video se připravuje ...

14:40 V galerii najdete fotky ze svatby, kterou se Zdeňkovi Pohlreichovi nepodařilo utajit!

14:30 Konec svatebního obřadu neozdobil ohňostroj, ale Zdeněk a Zdeňka do svého manželství vkročili za doprovodu konfet.

14:25 Ze slavných hostů do Švýcarska dorazil Pohlreichův kolega Roman Vaněk, který s ním spolupracoval na pořadu Na nože.

14:20 Pohlreich a Zdeňka už jsou svoji. Oddal je Ivan Vodochodský.

14:00 Zdeněk Pohlreich si právě bere za ženu svou přítelkyni Zdeňku! Obřad probíhá v altánku v zámecké zahradě!

13:00 Svatba Zdenka a Zdeňky je velkým tajemstvím. Stále není jasné, zda se obřad uskuteční přímo v restauraci, v sousedícím kostele nebo přímo na břehu Bodamského jezera.

12:40 Zdeněk Pohlreich chce mít svatbu maximálně pod kontrolou. Ve Švýcarsku je už několik dní a dohlíží na přípravy. Hosté se na místo začali sjíždět v pátek.

12:20 Pohlreich se teprve letos v únoru rozvedl s první manželkou Naděždou, s níž vychovával adoptovaného syna Honzu (12). Nastávající manželka Zdeňka si do svazku přivádí syny hned dva.

11:40 Obřad se uskuteční na břehu Bodamského jezera v restauraci TriBeCa, kterou Pohlreich vlastní. Restaurace je součástí zámku v městečku Romanshorn.

11:20 Nevěsta Zdeňka si před restaurací dopřává cigaretu. Poslední noc před svatbou novomanželé pravděpodobně strávili odděleně.

11:00 Počasí se Pohlreichovi moc nevydařilo. Ve Švýcarsku je zataženo a teplota dosahuje pouhých pěti stupňů. V Praze by jeho svatební den vypadal podstatně lépe...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.