Nemocná manželka kuchaře Ridiho promluvila: Už nikdy nebudu mít dítě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Nemocná manželka kuchaře Ridiho promluvila: Už nikdy nebudu mít dítě!

Ještě před pár měsíci měla Ridiho manželka krásné kadeře.
Ještě před pár měsíci měla Ridiho manželka krásné kadeře. (Aha! – Martin Hykl)

Manželka Emanuela Ridiho (37) Jana (35) prožívá nejhorší období života. Lékaři u ní zjistili rakovinu prsu, podstoupila několik chemoterapií a přišla o krásné vlasy.

A deníku Aha! se svěřila s další krutou zprávou. „Už nikdy nebudeme mít dítě,“ přiznala se na otevíračce obchodu s těhotenskou módou, kam dorazila v blond paruce.

Matka šestiletého syna Giacoma se smířila se smutnou skutečností, že už nebude mít nikdy další dítě. Bojuje s rakovinou a na další miminko, i když už se blíží do věku, kdy by byl nejvyšší čas ho počít, nemá pomyšlení. Do určité míry se totiž zvyšuje riziko, že dítě onemocní nádorem.

„Početí nedoporučujeme do dvou let od operace nebo chemoterapie, neboť existují údaje, které popisují zvýšené riziko návratu nemoci v tomto období,“ říká onkolog Tomáš N. z pražské motolské nemocnice.

„Poté je těhotenství z onkologického hlediska možné, doporučuje se však genetická konzultace, obzvláště u žen, které podstoupily chemoterapii,“ dodává lékař.

Jana v tuto chvíli statečně bojuje a rozhodně se nemoci nepoddává. Největší oporou jí je italský manžel Emanuele, který zatím nemá náladu o nemoci své ženy hovořit.

Jana však není první ani poslední ženou, která objevila nádor v prsu. Zkušenosti s rakovinou mají i zpěvačka Anna K. (45), herečka Lenka Termerová (64), Naďa Urbánková (72) či Chantal Poullain (55).



Přečtěte si
pohadkamaje
15. 10. 2011 • 19:05

Před vynalezením antikoncepce ženy rodily, dokud nepřišly do menopauzy.

fiat
15. 10. 2011 • 17:28

to je na děti pozdě.Tak jaké í nářky...... je třeba hlavně přežít.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.