Mirka Čejková: Když mě Vít mlátil, díval se do zrcadla! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Mirka Čejková: Když mě Vít mlátil, díval se do zrcadla!

Marek Vít měl Mirku Čejkovou v hrsti...
Marek Vít měl Mirku Čejkovou v hrsti... (Aha! – Martin Hykl, Marek Pátek, David Kundrát)

Čerstvě rozvedená bývalá moderátorka Mirka Čejková (49) otevřeně promluvila o svém soužití s Markem Vítem (40). Jeho agresivitu dlouho tolerovala a nepřipouštěla si, že je obětí domácího násilí.

Začalo to nevinnou fackou, za kterou se Vít Čejkové dlouho omlouval. To ovšem ještě netušila, že si začala s kriminálníkem, který před ní dlouho tajil svou minulost. V rozhovoru pro magazín Dnes+TV přiznala, že ze svého bývalého manžela měla celé roky strach. Proč jej tedy neopustila?

„Bála jsem se výhružek. Všechno jsem dělala tak, abych snižovala riziko. Necítila jsem se bezpečně. Přijížděla jsem domů, viděla jeho auto a začala se klepat,“ řekla Čejkové, která se dlouho odmítala vzepřít, aby zabránila veřejné ostudě. „Jednou jsem přišla moderovat zprávy na Primu a měla jsem na rukou modřiny. Vymyslela jsem si, že mě někdo přepadl. Nemohla jsme všem těm lidem, kteří mě před ním varovali, přiznat, že měli pravdu,“ dodala bývalá zprávařka.

Čejková popsala i moment, kdy si uvědomila, že už je zle: „Mlátil do mě v předsíni, kde máme velké zrcadlo, a já zahlédla, že se během toho podíval na sebe do zrcadla, jak mu naběhl biceps. Pochopila jsem, že mu to dělá dobře.“

Vít byl podle ní posedlý žárlivostí. Pozoroval ji i ve spánku a vyčítal jí, že má milence, protože se v noci usmívá. Později ji začal obviňovat i z toho, že je zavřený jen kvůli ní, protože je známá. Přesto všechno byla Čejková velmi tolerantní manželkou, za Víta byla provdaná šest let.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.