Cajthamlová a Havlíček: Na tlouštíky mají nový bič! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Cajthamlová a Havlíček: Na tlouštíky mají nový bič!

Havlíček a Cajthamlová budou opět bojovat s obezitou
Havlíček a Cajthamlová budou opět bojovat s obezitou (Aha! – Petr Novotný)

A je to tady zase! Televize Prima připravuje natáčení další řady reality show Jste to, co jíte. Doktorka Kateřina Cajthamlová (49) a výživový specialista Petr Havlíček už mají za sebou castingy, na kterých vybírali tlouštíky, kterým zkusí pomoci. Už brzy se začne natáčet a do vysílání se pořad dostane na jaře příštího roku.

Na castingy, které se tentokrát konaly v Pardubicích, Ostravě a Praze, se dostavily tisíce zájemců. Mezi nimi i staré známé tváře. „Dorazili nováčci i lidé z minulosti. Jedna paní tam byla už počtvrté a zůstává stále stejně obézní,“ řekla doktorka Kateřina magazínu Aha!TV s tím, že základní kritérium pro výběr účastníků bylo tentokrát překvapivé.

„Všichni totiž neustále hovoří o biči nad hlavou, pořád se tvrdí, bič je Cajthamlová, takže mimo jiné dostali za úkol říct nám, jaký jiný bič si nad hlavu dají oni sami,“ pokračuje Kateřina, která se na natáčení velmi těší. „Takový pořad rozhodně nemůže být rutina, protože vyžaduje individuální přístup ke každému účastníku, a tak je každý díl jiný a překvapivý,“ dodala Cajthamlová.



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.